La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform. În plus, cantitatea de vopsea utilizată este  mai mică decât în timpul vopsirii cu o perie simplă. Să vedem care pistol de vopsit este cel mai bun.

Descrierea și principiul funcționării

Cel mai popular sitem de puverizare al vopselei este cel pneumatic. În general, este similar cu un pistol și are o formă similară. În afară de asta la acest dispozitiv este conectat un rezervor cu o compoziție de pulverizare (în cazul nostru cu vopsea sau grund) care poate fi montat deasupra sau să fie complet separat, unit prin tub cu pulverizator. Intensitatea aerului cât și a pulverizării poate fi regulată. Acest lucru vă permite să schimbați materialele de colorare și dimensiunea particulelor de vopsea.

Este dificil să lucrați cu un pulverizator de vopsea?

Ca orice alt instrument, aparatul necesită experiență și abilități de folosire. Și totuși, mulți profesioniști îl găsesc mult mai convenabil decât rolele, periile și alte dispozitive pentru aplicarea soluțiilor. Dacă vorbim despre reparații la domiciliu (finisarea tavanului, pereților), atunci avantajele sunt evidente. Să aplicați un strat de vopsea este foarte ușor, mai ales atunci când lumina camerei este suficientă pentru asta și aveți vedere bună.

În același timp, trebuie să faceți câteva pregătiri înainte de lucru: să curățați camera de praf, să folosiți un aparat respirator și ochelari. Materialele depuse se vor usca rapid și se vor inmuia, astfel încât camera va fi gata în câteva ore. Protejați obiectele care nu necesită vopsire, acoperându-le cu ziare sau polietilena.

Sfaturi pentru cumpărare

Înainte de a cumpăra un pistol de vopsit, trebuie să fiți atenți la materialul din care este făcut. Producătorii des utilizează  materiale plastice, dar acest fel de dispozitive nu trăiesc mult. Cel puțin, duza aparatului de pulverizare trebuie să fie făcută din metal. În afară de asta:

  • Achiziționați dispozitivul cu o presiune relativ mică. Dacă acest parametru este mai mare de 3 atmosfere, aparatul va crea o „perdea“ de vopsea care reprezintă un pericol pentru sănătate.
  • Alegeți un dispozitiv cu rezervorul care se află deasupra. Este mai ușor de utilizat atunci când vopsiți colțuri și plintă pentru că nu trebuie să-l învârtiți.
  • Atrageți atenție numărului de duze: cu dispozitivul trebuie să fie în set mai multe duze. Pentru aplicarea lacului, duza trebuie să aibă un diametru de 1,2 mm, pentru aplicarea grundului - 1,4 mm, pentru alte soluții - 1,3 mm.
  • Aparatele de pulverizare manuale sunt convenavile numai pentru uz casnic, deoarece materialul este aplicat pe suprafață sub presiune scăzută.
  • Soluția universală pentru uz casnic este pulverizatorul electric. Nu aveți nevoie de un compresor și nu trebuie să fixați presiunea manual.

Sperăm că acest articol a fost util pentru dvs. Dacă aveți întrebări, contactați consultanții din magazinul nostru Bomba.


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Multe fete iubesc să experimenteze cu părul, periodic sau în mod regulat, îndreptându-l. Odată cu apariția aparatului pentru aranjarea părului, acest proces a devenit disponibil pentru toți. Astăzi există o mulțime de modele diferite ale acestui dispoziti

30.11.-0001

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Maxwell la suma mai mult de 600 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

În perioada din 2 august 2018 pînã pe 31 august 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “Cadou garantat la procurarea frigiderilor și aspiratorelor Samsung”

30.11.-0001