Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Doriți să cumpărați un ferăstrău, dar nu știți care dintre ele? În afară de firmă și de prețuri, este important să se țină seama de o serie de alți parametri, de care depinde performanța, funcționalitatea și confortul operării.

 

Mai întâi de toate, trebuie să decideți pentru ce veți folosi un ferestrău electricp. La tăierea laminatului sau DSP atunci când are loc înlocuirea podelelor în apartament? Sau poate că vom avea mai mult de lucru pe scară largă - fabricarea mobilei de către propriile noastre mâini? Va fi o utilizare periodică sau o operațiune zilnică cu încărcături serioase? Dacă aveți deja un obiectiv clar, treceți la Alegerea corectă.

Tipul de putere și caracteristicile de proiectare

Tăierea semifabricatelor este un proces auxiliar? Trebuie să lucrați în locuri fără energie electrică? Aveți nevoie de un instrument mobil și nimic nu trebuie să limiteze mișcarea cu acesta? Pentru aceste lucrări puteți utiliza un model de baterie - o opțiune excelentă pentru casa, vila, garaj. Dar pentru lucrările de lungă durată, când tăierea face cea mai mare parte a procesului, este mai bine să folosiți un ferăstrău electric. Timpul muncii sale nu se limitează la încărcarea bateriei, ca și în baterie, și puteți lucra chiar toată ziua. De aceea, un astfel de instrument se aplică în ateliere și în producție.

 

Dacă vorbim despre uzabilitatea utilizării, în multe privințe depinde de design. Mai întâi de toate, se  acordă atenție mânerului - există două tipuri.

 

  • Mânerul croșetat este cel mai versatil, potrivit pentru tăierea dreptunghiulară;
  • Mânerul în formă de  ciupearcă reduce semnificativ designul sculei, ceea ce face mai ușor să operați atunci când lucrați pe partea inferioară a piesei,înclinând-o sub panta.

 

Dintre caracteristicile de design vor fi importante și următoarele

 

  • Tăierea la un unghi - este asigurată prin ajustarea tălpii ferăstrăului. De exemplu, acesta poate fi înclinat astfel încât să taie un unghi de 45 sau 90 °.
  • Prezența unei duze este utilă dacă doriți să utilizați instrumentul în combinație cu un colector de praf sau un aspirator. Prin sistemul de aspirare a prafului, rumegușul va fi scos din zona de lucru, ceea ce va face procesul de tăiere mai curat și va economisi timp pentru curățare.
  • Înlocuirea fără cheie a uneltelor este convenabilă, deoarece nu este necesară o sculă suplimentară pentru a scoate și a instala lama de ferăstrău. Fixarea este efectuată cu un dispozitiv de prindere rapidă.

 

Având în vedere caracteristicile descrise mai sus, puteți alege cu ușurință cel mai bun ferestrău electric. Dacă aveți întrebări, contactați consultanții din magazinul Bomba.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001