0
0
/
/
/
Cum alegem un frigider
Cum alegem un frigider

Din start, este necesar să decideți  cu ce ar trebui să dispună tehnica, în ce parte ar fi trebuit să fie congelatorul și cîte uși vi se vor potrivi cel mai bine.


Cel mai comun tip de frigider este un model cu două uși și un congelator aflat în partea de jos. Congelatorul se află în partea din spate, în spatele unei uși separate, adesea are un volum bun și 3-4 sertare.


Modelele cu locația superioară a congelatorului vor fi utile celor care, din anumite motive nu au posibilitatea sau dorința să se aplece pentru a scoate alimentele congelate. Cel mai adesea volumul congelatorului este mult mai mic decât volumul camerei frigorifice.


Frigiderele cu mai multe uși pot avea mai mult de două camere, fiecare fiind ascunsă în spatele unei uși separate. Este convenabil pentru depozitarea corectă a unui anumit tip de hrană, de exemplu legume și fructe. Frigiderele Side-by-Side aparțin aceluiași tip - cu două uși înclinate, situate una lângă cealaltă. Astfel de modele sunt foarte spațioase.


Frigiderele cu o ușă sunt modele compacte, cu înălțimea și lățimea mică. Unele dintre ele sunt foarte mici și sunt o opțiune bună pentru o reședință de vară, un birou sau un hotel. Adevărat este faptul că congelatorul din acestea este mic sau în general nu este.

 

 

Mărimea contează


Alegeți un frigider în funcție de mărimea bucătăriei dvs și de numărul de membri ai familiei. Proprietarii spațiilor spațioase își pot permite frigidere uriașe. Iar dacă spațiul este mic sau familia este mică, nu merită să ocupați o zonă suplimentară.

 

Înălțimea


Înălțimea frigiderului poate fi determinată cu nivelul mobilierulu din bucătărie. Pentru a fi convenabil pentru toți membrii familiei, nu trebuie să fie mai mare de 1,5 metri.

 

 

Volum

 

La fel merită de acordat atenția la volumul frigiderului. Acesta este ales având în vedere numărul de persoane care îl vor folosi, frecvența gătitului și nevoia de produse. Modelele cele mai optime sunt mostre standard europene cu un volum de 250-300 litri

 

Numărul de camere


Un frigider cu mai multe camere trebuie selectat dacă doriți să aveți un dispozitiv cu zone diferite de temperatură: separat pentru pește, separat pentru legume și fructe de pădure, pentru verdeață și așa mai departe.


Pentru spații mici, frigiderele cu o singură cameră sunt potrivite. Ele sunt foarte solicitate. De asemenea, unitățile cu două camere (congelare și refrigerare) sunt bune. Astfel, produsele pot fi depozitate pe un timp îndelungat , mai ales dacă înghețați legumele, fructele, ciupercile pentru iarnă. Este o variant ideală.


Frigiderele cu trei camere sunt dotate cu condiții de temperatură zero sau mai mici. În astfel de unități, produsele își vor păstra prospețimea mult mai mult. Într-o cameră cu temperatură scăzută, diferite verdețuri și salate pot arăta, după 1,5 săptămâni ,ca și cum ar fi fost tocmai rupte din grădină.

 

Camerele de înghețare profundă permit să se păstreze toate vitaminele și substanțele utile în produse. Astfel de modele sunt potrivite pentru persoanele care locuiesc la gradină și  recoltează culturile lor pentru întreaga iarnă.

Temperatura în congelatoare este indicată cu numărul de steluțe: cu cât sunt mai multe, cu atât mai mult pot stoca produsele.

 

 

Aspect fizic

 

Alegeți modelul în funcție de decizia stilistică a bucătăriei dvs. Există frigidere cu acoperiri diferite: din sticlă turnată, din oțel inoxidabil sau tratată cu vopsea.

 

Modul de dezghețare

 

Pentru ca frigiderul să răcească bine produsele și să economisească energie, alegeți modelele cu "fără îngheț" sau "pereți înghețați".

Cu astfel de frigidere - cu modul de dezghețare automat. Veți avea nevoie să-l dezghetați doar o dată pe an, doar să-l spălați.

 

Rafturile din frigider

 

Atunci când alegeți un frigider, ar trebui să acordați atenție rafturilor. Producătorii moderni oferă versiuni monolitice din  plastic, metal și sticlă.

 

Consumul de energie

 

Consumul de energie - de asemenea, un criteriu important în alegerea unui frigider. Opțiunea cea mai economică este considerată - modelele cu marcajul A, apoi B și C.

 

Sfaturi utile din partea Bombei

 

Dacă nu aveți nevoie de gheață comestibilă și alimente congelate, puteți achiziționa dulapuri frigorifice, unități cu o singură cameră fără congelator.


În cazul în care în meniul dvs. există mai multe verdețuri, legume, carne proaspătă și pește proaspăt, atunci modelul cu compartimentul "zero" este potrivit pentru dvs.


În condiția "prospețimii uscate" (-3-0 ° С) cu umiditate, 50% carne proaspătă și pește își pot menține proprietățile nutriționale până la 7 zile.

 

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 05.07.2020
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!