Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Astăzi nu ne putem imagina viața fără aspiratoare, care sunt folosite peste tot. Ei luptă cu succes aproape orice tip de poluare, dar nu întotdeauna praful. Aspiratoare de construcții și industriale, ajută maeștrii în timpul lucrului cu un instrument de mână, pentru mașini și pentru curățarea teritoriului. Faptul este că este destul de dificil să se facă alegerea corectă a unui dispozitiv ieftin - producătorii vin în permanență cu ceva nou, forțându-ne să ne îndreptăm spre toate subtilitățile.

Ce poate face un aspirator de construcție?

așchii de lemn și metal, cioburi de sticlă, resturi de amestecuri uscate, nisip, materiale abrazive sub formă de praf, ulei, apa, noroi lichid, mici șuruburi / Gadgeturi / șuruburi - aceste lucruri pe terenul de contrucție găsești  mai mult decât suficient. Unii bărbați sunt în măsură să îndepărteze chiar și bucăți de tencuială topită sau dărâmături foarte mici. Există aspiratoare cu care puteți colecta apa, de exemplu, trebuie să scurgeți fundul bazinului piscinei, care a fost inundat de ploaie.

 

Dacă vă decideți să obțineți un aspirator industrial, trebuie mai întâi să determinați natura contaminării și, începând cu aceasta, începeți să alegeți alți parametri. Cu cât este mai mare gradul de omnivoritate a unității, cu atât este mai puțin probabil ca aspiratorul să nu poată facă față sarcinii.

 

Motor aspirator pentru constructii

Inima aspiratorului este motorul. Performanța sa afectează în mod direct performanța unității ca întreg. Dacă 300 W este suficient pentru modelele de uz casnic, aspiratoarele industriale trec cu îndrăzneală la marca de 1,5 kW (Starmix GS 2078 PZ - 2400 W). Cu cat motorul este mai puternic, cu atat aparatul este mai bine absorbit de resturi, cu atat mai mult poate functiona fara a se inchide.

 

Indicatorii eficienței aspiratorului sunt gradul de vid (indicat în bare sau pascal) și capacitatea aerului (litri pe minut sau metri cubi pe oră). Cu toate celelalte caracteristici fiind egale, cele două modele comparate trebuie să le privească.

 

Un parametru important al motorului este robustețea acestuia. Rotația turbinei de mare viteză permite o filtrare mai bună, la unele modele ajunge la 30.000 rpm.

 

 

Alegerea aspiratorului conform principiului de filtrare

Toate aspiratoare funcționează cu aceeași schemă: motorul creează o descărcare a aerului, împreună cu resturile de aspirat în rezervor, trece prin diferite filtre de purificare și este scoasă la ieșire spre exterior. Există trei principii de bază ale filtrării și toți au argumente pro și contra.

 

Prima versiune a aspiratoarelor sunt cele în care praful și gunuiol sunt colectate prin filtrare într-o pungă specială. Un astfel de colector de praf poate fi o cârpă sau o hârtie. Primele sunt permanente, trebuie doar să fie șterse din când în când. Ele sunt potrivite pentru colectarea particulelor mari, oferind doar o filtrare grosieră, în timp ce praful foarte fin trece prin ele sau chiar înfundat.

 

A doua opțiune este tehnologia ciclonului. Aici, obiectele de filtrare sub acțiunea forței centrifuge sunt asamblate în containerul filtrant încorporat. Astfel de aspiratoare sunt bune pentru colectarea gunoiului lichid sau umezit.

 

Al treilea grup este aspiratoarele cu un aquafilter. În acest caz, aerul, pulverizat, trece printr-un recipient cu apă spumată și lasă acolo un praf mare. Small - este trimis la un separator special, unde este capturat. Această tehnologie este destul de eficientă, deoarece permite aplicarea unui sistem de filtrare în mai multe etape, cu un minim de consumabile cumpărate.

 

Având în vedere caracteristicile descrise mai sus, puteți alege cu ușurință cel mai bun aspirator industrial. Dacă aveți întrebări, contactați consultanții noștri Bomba.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001