0
0
/
/
/
Prin ce se diferă procesor de bucătărie și mașina de bucătărie?
Prin ce se diferă procesor de bucătărie și mașina de bucătărie?

Care este diferența dintre un procesor de bucătărie și o mașină de bucătărie? Acest articol vă poate răspunde la toate întrebările și va ajuta să vă decideți ce model vi se potrivește.

 

Fiecare dintre aceste unități are o serie de caracteristici de care aveți nevoie. Un procesor de bucătărie și o mașină de bucătărie sunt pentru unii utilizatori același dispozitiv, deci care este specificul fiecăruia dintre aceste aparate?

1. Mașinile de bucătărie sunt întotdeauna mai puternice. Acest dispozitiv are un nivel ridicat de putere, în ciuda faptului că funcționalitatea este semnificativ mai mică.

2. Containerele oferite pentru mașinile de bucătărie au un volum mai mare, comparativ cu proeele e buătărie. Din acest motiv, devine posibil să se prepareze mai multă hrană de o dată.

3. Mașinile de bucătărie sunt de dimensiuni mai mari, astfel încât pentru acestea nu întotdeauna poate fi  găsit un loc în bucătăriile moderne. În același timp, ei lucrează, făcând mai mult zgomot.

 

Masina de bucatarie universala

Funcțiile mașinii de tocat carne, mixerului, tocătorului, blenderului și a altor dispozitive combină mașinile de bucătărie universale. Datorită acestui lucru, nu este nevoie să cumpărați trei aparate pentru a vă satisface nevoile de gătit. Există două categorii de dispozitive: mașini pentru produse alimentare și aparate de uz casnic. Setul de mașini de bucătărie include mai multe atașamente, pentru diverse nevoi.

 

 

Mașini de bucătărie pentru casă

Utilizatorii, în primul rând, trebuie să determine necesitatea utilizării mașinii în viața de zi cu zi. Funcționalitatea este legată de puterea dispozitivului. În funcție de ceea ce tăiați sau măcinați în mașina de bucătărie depinde și timpul de măcinare. Un factor important este numărul de viteze: pot fi de la 4 pînă la 14.

Cea mai delicioasă pastă este preparată manual. Nu cumpărați aparate speciale scumpe pentru a găti pasta preferată. O duză specială pentru procesorul de bucătărie vă permite să efectuați rapid și ușor tot ce doriți din aluat!

Un procesor de bucătărie este un dispozitiv controlat de o combinație de butoane cu un bol de lucru și un set de duze care își îndeplinesc funcțiile specifice.

 

 

Vasul de lucru al procesorului de bucătărie este fabricat din plastic, sticlă, mai puțin de metal. Oțelul inoxidabil calitativ este considerat aproape cel mai bun material - durabil, inert chimic, dar și destul de scump. De aceea, containerele din aparatele de uz casnic sunt adesea realizate din sticlă rezistentă la impact sau plastic transparent. Atunci când cumpărați, este important să acordați atenție capacității vasului - ar trebui să corespundă nevoilor dvs.

Posibilitățile procesorului e bucătărie sunt determinate de duze. Toate dispozitivele au cuțite, de obicei făcute din oțel inoxidabil, și cu diferite funcționalități. Cuțitul principal este destinat tăierii, pregătirii pastei  sau aluatului. Setul unui procesor are tot felul de răzătoare - mari, medii, mici etc.

 

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 26.05.2020
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!