Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

De ce este rezonabilă procurarea becurilor LED

Ştiați oare cã procurând un bec LED Dvs economisiți atât bani cât şi energie electricã? Asemenea becuri consumã foarte puținã energie electricã - de la 7 la 15 Watt, ceea ce e cu 90% mai puțin decât la alte tipuri de lãmpi. Mai mult decât atât acestea au o durata de funcționare foarte lungã, de la 30000 pânã la 40000 de ore. Numai la  Bomba becurile LED Ergolux – doar la 19 lei.

 

Actualmente, noi oferim cel mai bun preț pentru becurile LED din toatã Moldova. Suntem siguri de calitatea mãrfiii propuse, cea ce stã la bazã termenului de garanție – de la 2 la 3 ani.

 

 

Becurile LED – economia energiei şi  banilor

 

  • Un bec LED trebuie înlocuit 1 data la 15-20 ani!(În cazul în care acesta vã funcționa 6 ore în fiecare zi). Imaginați-vã câtebecuri simple ar trebui sã fie înlocuite în decursul a 20 de ani. Cât at costa aceste operațiuni? Şi nu uitați cã în casa Dvs nu e doar 1 sigur bec ci mai multe.
  • Un bec simplu consumã 60Wt/orã, iar un bec led identic dupã luminozitate- 7Wt. În decursul de 40000 ore de lucru, un bec simplu consumã 2400 kWt, un bec led doar 280 kWt, ceea ce este de 9 ori mai puțin! Acum numãrați, câte becuri aveți în casã?

 

 

Becurile LED – siguranțã absolutã pentru sãnãtatea Dvs.

 

  • Acestea nu conțin mercur şi alte substanțe nocive- becurile ‘economice' luminescente conțin vapori de mercur, datoritã cãrora în timpul folosirii existã pericol pentru sãnãtatea Dvs.
  • Nu emanã raze ultraviolet şi alte tipuri- becurile ‘economice’ luminescente emanã ultravioletul nociv pentru sãnãtate, iar lãmpile simple lumina infraroşie. Becurile LED nu emanã nici una din cele enumerate mai sus – lumina acestora este absolut sigurã pentru ochii Dvs şi sãnãtate.
  • Lipsa pulsațiilor dãunãtoare pentru ochi – în becurile LED lipsesc definitiv pulsațiile undelor joase. Un astfel de efect este prezent la becurile ‘economice’ luminescente.

 

Becurile LED – siguranța antiincediarã

 

Temperatura de pe suprafața becurilor LED – în general constituie 45 grade Celsius. Atunci când lucreazã un bec simplu, suprafața acestuia poate atinge 268 grade. Temperatura ridicatã poate fi cauza unui incendiu. Becul LED în timpul lucrului atinge temperatura de 40-60 grade ceea ce exclude absolut posibilitatea izbucnirii unui incendiu.                        

 

Becurile LED – fiabilitate, siguranțã, simplitate

 

În cazul în care în rețeaua Dvs tensiunea este instabilã şi variazã în fiecare secundã, becurile LED nu întâmpinã nici o dificultate. Acestea se isprãvesc uşor cu variațiile tensiunii, mai mult decât atât acestea nu influențeazã durata de lucru a acestora. Pe lângã acestea becurile LED sunt rezistente la lovituri şi pot fi stricate foarte greu.

 

Becurile LED – confort în exploatare

 

Un bec LED dupã pornire momentan începe sã funcționeze cu puterea lui maximalã. Becurile luminescente ‘economice’-  emanã luminozitate maximalã numai peste o minutã dupã pornire. Mai mult decât atât- becurile LED nu necesitã condiții speciale de utilizare.

 

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Ce ar trebui să faceți dacă dispozitivul dvs. sa descărcat și trebuie să fie încărcat urgent? PowerBank vă ajută să rezolvați problema dvs!

30.11.-0001

Cartofii pai delicioși și crocanți de casă sunt posibili! Bomba vă oferă acest articol pentru a vă ajuta să aflați nuanțele friteuzei și să faceți alegerea cît mai repede.

30.11.-0001

În zilele de vară numai aparatele de aer condiționat și ventilatoarele ne pot salva de căldură. Dar cum să alegi un ventilator și să nu greșești? Mai întâi de toate, trebuie să stabiliți dimensiunile acestui dispozitiv.

30.11.-0001