La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Înșurubarea rapidă și fiabilă a șurubului, atârnarea unei imagini, fixarea mobilierului - toate aceste acțiuni sunt problematice fără o mașină de găurit. Dar și aceste dispozitive pot fi diferite ceea ce ține de formă, scopul achiziționării, prețul, greutatea sau alți parametri. Să vedem ce fel de  mașină de găurit este cel mai bine să cumpărați.

 

Tipuri de mașini de găurit

 

1. Ciocan retopercutor

Ciocanul retopercutor  se referă la mașini de găurit profesionale. Acesta este un instrument mare, puternic, care este conceput pentru a face găuri în beton, piatră, cărămidă, precum și pentru îndepărtarea excesului de material, cum ar fi a plăcilor vechi. Scopul principal al dispozitivului este de a face adânciri în diferite materiale. Aparatul dat dispune de o energie de impact mare, un diametru mare al găurii, o durată lungă de viață și un preț mărit. Acesta este un instrument pentru profesioniștii din domeniul construcțiilor.

 

2. Burghiu de impact

Acest dispozitiv are caracteristici mai mici decât ciocanul retopercutor, dar se referă, de asemenea, la unelte profesionale. Se utilizează pentru executarea găurilor în  piatră, cărămidă, beton. La găurire, burghiul obține funcția de ciocănire (sau impact), care, întâmplător, poate fi oprită dacă nu există o astfel de nevoie. Funcționează prin alimentarea de la rețeaua electrică și pe baterii. Dispozitivul este ușor de manevrat, este mai ușor decât ciocanul retopercutor. Este aproape de 2 ori mai ieftin decât perforatorul, dar mai scump decât o mașină de găurit simplă.

 

3. O mașină de găurit simplă

Acest dispozitiv diferă de cel descris mai sus prin faptul că nu este dotat cu funcția de impacta, în consecință, nu poate găuri metalul, betonul și cărămida, doar lemnul. Este o mașină de găurit de uz casnic, perfectă pentru o casă de lemn, la țară, pentru lucrări mici în hambar, garaj, pentru asamblarea mobilei. Poate fi electric și reîncărcabil. Primul este convenabil pentru că funcționează mult timp, iar al doilea poate fi transportat la orice distanță și utilizat în cazul în care nu există prize de alimentare.

 

 

Ce să luăm în considerare atunci când cumpărăm?

1. Puterea

Dacă nu aveți sarcina de a amesteca în mod constant masele vâscoase sau de a fora găuri foarte mari, atunci va fi suficientă puterea medie, care de obicei variază de la 500 la 900 de wați. Dar dacă de multe ori faceți o treabă similară, atunci trebuie să alegeți un dispozitiv mai puternic, dar trebuie să țineți cont și de faptul că cu cât puterea e mai mare, cu atât este mai mare greutatea dispozitivului în sine.

 

2. Frecvența rotației arborelui

Cu cât viteza este mai mare, cu atât și găurile se primesc mai netede. Pentru aparatele de uz casnic, viteza mare vă permite să obțineți mai multe caracteristici la putere redusă. Este mai bine să alegeți modele cu reglare a vitezei, deoarece pentru unele lucrări, de exemplu, pentru a înșuruba șurubul, aveți nevoie de o viteză mică.

 

3. Dimetrul de foraj

 Acest parametru este indicat în pașaport pentru trei materiale diferite: beton, lemn și metal. Alegeți diametrul de foraj adecvat pentru munca viitoare.

 

4. Confort

Posibil este cel mai important punct în alegerea unui exercițiu. Înainte de a cumpăra instrumentul, țineți-l în mână. Uitați-vă dacă e comod să-l luați în mână, ce fel de mâner are. Se recomandă să se acorde prioritate modelelor cu o suprafață antiderapantă a mânerului, deoarece acestea sunt mult mai convenabile de utilizat. Asigurați-vă că apăsați toate butoanele de pe instrument - acestea nu ar trebui să fie dificil de comutat.

 

 

Sperăm că acest articol vă va ajuta în alegerea unui dispozitiv de găurit. Dacă aveți în continuare întrebări, contactați consultanții din magazinul nostru Bomba.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Multe fete iubesc să experimenteze cu părul, periodic sau în mod regulat, îndreptându-l. Odată cu apariția aparatului pentru aranjarea părului, acest proces a devenit disponibil pentru toți. Astăzi există o mulțime de modele diferite ale acestui dispoziti

30.11.-0001

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Maxwell la suma mai mult de 600 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

În perioada din 2 august 2018 pînã pe 31 august 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “Cadou garantat la procurarea frigiderilor și aspiratorelor Samsung”

30.11.-0001