• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Cum alegem un uscător de mâini

Uscătoarele de mâini sunt foarte populare în locurile publice: într-un restaurant, un bar, un birou unde trebuie să vă uscați mâinile rapid. Cumpărarea prosoapelor în astfel de locuri este prea scumpă. Diferite modele de uscătoare îndeplinesc perfect sarcina principală, pe lângă aceasta - nu cheltuiesc prea multă energie electrică.

 

Aceste dispozitive îndeplinesc toate standardele sanitare, sunt ușor de utilizate și arăt estetic. Uscătoarele sunt mai puțin instalate în case și apartamente, deoarece există posibilitatea de a usca mâinile cu un prosop convențional, dar pentru locuri unde trec mulți oameni, ele sunt de neînlocuit.

 

La e trebuie să atrageți atenție, dacă ați decis să cumpărați un uscător de mâini?

 

Metoda de pornire

 

Primul lucru la care ar trebui să atrageți atenție este metoda de pornire. Modelele vechi se aprind după apăsarea butonului special. Modelele moderne sunt pornite automat - pentru a  începe lucrul, trebuie doar să vă aduceți mâinile sub gaura din care iesă aerul fierbinte. În acest caz, un senzor special va reacționa la mișcarea mâinilor. Nu trebuie să apăsați butonul cu mâinile ude și ele vor rămâne curate. Aceste modele vă vor servi mult mai mult, deoarece butoanele se pot înfunda sau se pot strica.

Nu uitați că senzorii sunt foarte sensibili și pot aprinde uscătorul accidental dacă ați fost prea aproape. Nu se va întâmpla nimic rău, dar durata de funcționare a mașinii va scădea, iar vizitatorii băii vor primi un factor suplimentar enervant.

 

 

Din ce este făcută carcasa?

 

Pot fi de două tipuri: polimerice sau metalice. Carcasele metalice sunt realizate din oțel inoxidabil sau din aluminiu anodizat. Polimerice - din plastic, polipropilenă etc. Diferența dintre prima și a doua variantă în practică este prețul. Trebuie să știți că uscătoarele din metal sunt considerate mai durabile.

 

Consumul de energie

 

Astăzi în vânzare este posibil să găsiți uscătoare de mâini cu o putere de la 800 pînă la 2600 W. Uscătoarele de mâini cu o putere mare au un dezavantaj serios: afectează negativ starea pielii mâinilor. În orice caz, va trebui să decideți o opțiune de compromis, combinând viteza optimă de uscare și confortul mâinilor.

 

 

Nivelul de zgomot

 

Modele puternice de uscătoare funcționează mai tare, ar trebui să te gândești la asta înainte să începi să alegi. La vânzare sunt modele de uscătoare de mâini, în care sunt elemente încorporate, care elimină zgomotul și vibrațiile acestor dispozitive. Această funcție este mai costisitoare.

 

Aspectul exterior al  dispozitivului

 

Aspectul exterior a uscătorului de mâini este determinat de categoria camerei în care este instalat: pentru un club v-a fi mai bună o forma asimetrică cu elemente luminoase, iar pentru un hotel sau o instituție publică - dreptunghiulară clasică sau un model pătrat. Cu toate acestea, majoritatea modelelor sunt universale - pot fi instalate oriunde.

 

O gamă largă de uscătoare de diferite tipuri pot fi găsite în magazinele  Bomba! Cele mai bune modele la prețuri accesibile. Nu sunteți siguri ce anume vă trebuie? Vă vom ajuta!

 


Este mult mai ușor să devii o croitoreasă excelentă decât credeți. Depinde foarte mult de tipul de mașină de cusut. Sortimentul modern de mașini de cusut permite nu numai să realizați o cusătură simplă, ci chiar să coaseți un buton.

30.11.-0001

Probabil, fiecare din noi știe ce înseamnă problema lipsei de rozete. Cu fiecare an numărul device-urilor crește, iar locurile cu ajutorul cărora le putem conecta în rețeaua de electricitate se micșorează. În plus, mulți se confruntă cu problema insuficie

30.11.-0001

Iaurtul natural nu conţine lapte praf, gelatina si chiar zahar. Din păcate, în zilele noastre este foarte dificil să găsim pe rafturile magazinului un iaurt adevărat și delicios. Dacă totuşi doriţi să încercaţi ce gust are un iaurt de casă, care este cur

30.11.-0001

Pentru a arăta îngrijit în fiecare zi oamenii utilizează un aparat destul de simplu care se numește generator de aburi pentru călcat. Cu ajutorul lui putem călca hainele noastre și ca rezultat dintr-o haină neatrăgătoare să primim una atractiva.

30.11.-0001