0
0
/
/
/
Alegem cadouri pentru femeia iubita
Alegem cadouri pentru femeia iubita

Atunci când vă place o femeie, vreţi să o răsfăţaţi, încântaţi şi să-i daţi doar cadouri bune şi cele mai plăcute. Cadou pentru femeie la zi de naştere sau orice altă zi (sau fără ocazie, femeile apreciază foarte mult) - este un semn de atenţie şi de sentiment. Cum să faci un cadou pentru o domnişoară? Nu vă grăbiţi să panicaţi -indiferent de tipul doamnei, pentru inima ei de fiecare dată, puteţi găsi cheiţa fermecată.

 

PENTRU O DOAMNĂ MINUNATĂ

 

Fiecare femeie este neobişnuită - şi fiecare visează să devin chiar mai deosebită! În cazul în care darul ei va ajuta în acest lucru, recunoştinţa şi emoţiile ei pozitive nu vor avea nici o limită. Doamnelor minunate care au grijă de părul lor şi care petrec o mulţime de timp pe aceasta, o să placă tehnica variată pentru coafură: uscător de păr, styler, îndreptător de păr. Multistyler Rowenta style 8 CF4032 cu 8 duze diferite va ajută pe donişoare la îndreptarea sau valurarea părului. Oglinzile cosmetice cu iluminare şi seturi de manichiură cu duze detaşabile pot ajuta iubita, mama sau sora voastră să rămână fermecătoare şi atractive. Iubitoril de călătorie care sunt întotdeauna în încercarea de a capta momente strălucitoare din viaţă, un aparat de fotografiat digital compact va fi un cadou foarte bun.

 

GOSPODINEI IUBITE

 

Soţia sau mama dumneavoastră adoră să vă bucure cu o varietate de bucate gustoase? Cu tehnologia modernă pentru bucătărie, capodoperele lor culinare vor fermeca pe oricine care va gusta din acele bucate. Pentru prepararea salatelor şi cocktail-urilor dăruiţi un combine de bucătărie, mixer sau blender. Modelul frumos Bosch MCM 5529 poate tăia orice ingrediente în formă de cuburi perfecte. Maşina de gătit pe aburi ajută la gătirea sănătoasă, iar pentru acele doamne cărora le place să înceapă ziua de lucru cu o ceaşcă de cafea, cafetiera este un cadou perfect. Maşina de spălat vase Bosch SPV43M10E4-este visul fiecărei gospodine! Dăruiţi femeilor iubite cadouri şi transformaţi viaţa lor într-o sărbătoare.

 

PENTRU BUSSINESS WOMAN

 

Fiecare bussiness woman va avea nevoie de un compact NetBook sau tabletă pentru a comunica cu partenerii de afaceri sau cu prietenii în reţelele sociale şi blog-uri, vizualizarea cursului de schimb valutar sau cele mai recente ştiri. Acasă, la locul de muncă sau pe drum, el va fi un companion indispensabil de după lucru. Laptopul elegant şi subţire Apple MacBook Air în carcasă perfectă va încînta orice femeie. Iubitoarelor detectivelor fascinante, romanelor de dragoste și povestirilor science fiction va fi pe plac eBook-ul.

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 05.07.2020
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!