monștri de joc

Am adunat cele mai bune laptopuri de gaming pentru a vă duce jocul la următorul nivel.

CPU
Procesoare puternice
GPU
cele mai recente placi video
SSD
unități super rapide

ia-ți laptopul cu tine și joacă-te oriunde vrei.

Arrow

PENTRU DIVERTISMENT IN FIECARE ZI!

Vivobook Pro 15

Ești un jucător începător? Acest laptop are o configurație modernă, perfectă pentru afaceri și divertisment de zi cu zi. Ideal pentru editare video și jocuri. Configurația sa hardware puternică, care include un procesor Ryzen, placa grafică GeForce RTX 3050 și 16 GB RAM, va asigura viteză mare oricărei aplicații.

Află mai mult
Image

PENTRU VICTORIE - CU TOATE VITEZE!

TUF GAMING A15

Acest laptop este pregătit pentru niște lupte foarte serioase! Fiabilitate excepțională în lumea reală cu cel mai recent procesor Intel Core i5-10300H și grafică Geforce GTX. Jocurile devin rapide, fluide și aduc afișajul nivelului IPS la frecvențele maxime. Acest monstru de jocuri are un corp compact convenabil, dar bateria are o capacitate mare, ceea ce garantează o viață lungă a bateriei.

Află mai mult
Image

Intră în joc

IdeaPad Gaming 3

Cu un procesor AMD Ryzen™, grafică GeForce®, memorie DDR4 și SSD opțional, laptopul IdeaPad Gaming 3 (15) este biletul tău pentru eSports! Mai mult decât atât, ecranul FHD de 15,6 inch cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz este construit pentru o grafică clară fără ruperea imaginii, astfel încât să poți urmări mai multe obiective din joc.

Află mai mult
Image

Perfecționează-ți abilitățile

KATANA GF66

Viteză mare și design exclusiv al carcasei - nouă serie Katana se mândrește cu aceeași măiestrie impecabilă ca și lamele de luptă forjate. Katana GF66 este configurat cu cel mai recent Procesor Intel® Core™ i5 din a 11-a generație și grafică NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 30 care ridică nivelul performanței. Cu o astfel de armă perfect echilibrată, te poți simți încrezător în orice luptă.

Află mai mult
Image
Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe