Vinerea Neagră 2022

Doriți să primiți mai multe cadouri sau bonusuri?

Obține detalii pe adresa ta de e-mail.

Vinerea Neagră 2022 la magazinul Bomba.md

Cea mai preferată zi  a tuturor cumpărătorilor din lume este din ce în ce mai aproape. Și nu e de mirare, pentru că Black Friday este ziua în care magazinele online oferă reduceri uimitoare la categorii întregi de produse. În ceea ce privește semnificația sa culturală, această zi a devenit multă vreme ceva asemănător cu Anul Nou, deoarece în fiecare an visele multor oameni se împlinesc în Vinerea Neagră. De mult ai vrut să cumperi un televizor nou cu diagonala mare, dar prețurile mușcă? Nu contează, pentru că pe 17 noiembrie 2022 magazinul Bomba.md va oferi reduceri uimitoare la tehnica. Și de ar fi doar asta, pentru că catalogul de bunuri care vor fi la prețuri mici este atât de larg încât nimeni nu va pleca nemulțumit.

Lista produselor care vor fi la reducere de Black Friday este următoarea:

 • televizoare;
 • mașini de spălat;
 • Smartphone-uri și gadgeturi;
 • laptopuri;
 • Tehnică încorporabilă;
 • Echipamente audio;
 • Frigidere.

Indiferent de faptului că în latitudinile noastre un astfel de eveniment pentru magazinele de tehnica tocmai a început să prindă rădăcini, în fiecare an Black Friday devine doar mai mare. Nu contează ce vrei să cumperi, avalanșa prețurilor reduse se întinde pe mai multe categorii - de la îmbrăcăminte la electrocasnice. Și cel mai bun lucru este că nici nu trebuie să stai în rând de mulți kilometri în afara magazinului pentru a cumpăra produsul dorit. În Vinerea Neagră, este suficient să faceți o comandă online, iar articolul necesar va fi livrat atât la Chișinău, cât și oriunde în Moldova.

Istoria Black Friday

Unde a apărut tradiția anuală a coborî preturile  în ultima vineri din noiembrie, care o fac  magazinele de tehnica? Vinerea Neagră își are originea în Statele Unite în secolul al XIX-lea. În fiecare an, a doua zi după Ziua Recunoștinței, magazinele își coboară prețurile. Acest lucru a marcat și începutul sezonului de reduceri de Crăciun.

Și numele său Black Friday a fost găsit în Philadelphia în 1966. Dar de ce s-a numit o zi atât de veselă neagră? Există diferite teorii . Primul asociază vinerea de după Ziua Recunoștinței cu trafic intens. Dar interpretarea modernă a acestui termen în limba engleză are încă un sens mai pozitiv. Este asociat cu idiomul persistent „în negru” pentru un echilibru pozitiv. Din timpuri imemoriale, profitul a fost înregistrat în cărțile cu cerneală neagră, care au influențat și numele în mod indirect.

Iată câteva curiozități despre Black Friday:

 1. În ultimii ani, numărul total de cumpărători din ultima vineri a lunii noiembrie atinge până la 200 de milioane de oameni din întreaga lume.
 2. Magazinele se deschid neobișnuit devreme în fiecare an în Vinerea Neagră. Unele puncte de vânzare cu amănuntul încep să lucreze la 5 dimineața, iar lanțurile mari de comerț deschid uneori chiar la miezul nopții.
 3. Se crede că prima persoană care a avut un sezon de reduceri în acea zi a fost un tip pe nume Frank Woolworth. Fără să se consulte cu managerul magazinului, a decis să vândă articolele cu 5 cenți. Proprietarul magazinului a fost furios la început, dar succesul comercial al întreprinderii l-a forțat totuși să-și schimbe furia în milă.
 4. În urmă cu câțiva ani, în Statele Unite s-a încercat schimbarea numelui evenimentului în Vinerea Mare. Numele „Black Friday” era deja atât de adânc înrădăcinat în cultură încât noua versiune nu a prins rădăcini.
 5. În ciuda faptului că această zi nu este considerată oficial un weekend, mulți oameni își iau concediu pentru a avea timp să cumpere bunuri cu reducere. Și nu este surprinzător, deoarece o astfel de oportunitate pur și simplu nu poate fi ratată!

Principala caracteristică a acestei zile a fost oportunitatea de a cumpăra un produs scump la un preț neobișnuit de mic. Și pe site-ul magazinului online Bomba.md veți găsi cu siguranță ceea ce vă lipsește. Apropo, dacă frigiderul dvs. nu mai răcește alimentele în mod corespunzător, vor exista reduceri uimitoare la frigidere în Vinerea Neagră.

Când începe Black Friday

În 2022, Vinerea Neagră începe pe 17 noiembrie. Deja dimineața, prețurile pur și simplu se vor prăbuși. Așadar, trebuie să petreceți această zi pe site-ul magazinului online Bomba. Realizând semnificația specială a acestei zile, am pregătit ceva special pentru fiecare client. Mii de produse de la mărci globale extrem de relevante și necesare tuturor vor fi vândute la cele mai avantajoase prețuri.

Amânăm adesea achiziționarea unui produs scump, citând faptul că nu este încă timpul pentru o cheltuială atât de mare de bani. Iar Vinerea Neagră este exact timpul pe care l-ai așteptat. Aplicațiile profitabile așteaptă să fie utilizate și în niciun caz nu ar trebui ratat un astfel de eveniment. Și veți putea verifica acest lucru chiar dvs. cu începutul acestei zile pe site-ul web Bomba.md. În Vinerea Neagră, toată lumea își poate realiza toate visele fără a fi nevoit  să economisească bani!

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe