Mi Store în Bomba

Xiaomi nu se opreşte la rezultatele obţinute, ci lansează noi şi noi provocări.

Dorești sa fii primul care află noile știri si oferte?

Obține detalii pe adresa ta de e-mail.

Compania urmărește atent doleanțele cumpărătorilor săi și își extinde continuu asortimentul produselor. Produsele companiei se remarcă în continuare prin calitate înaltă și grețuri accesibile.

 • Mi Smartphone-uri – la moment această categorie se divizează în 2 subcategorii: Mi și Redmi. În toată diversitatea de smartphone-uri Xiaomi, veți putea alege, cu siguranță, unul care să corespundă tuturor cerințelor Dumneavoastră.
 • Mi Televizoare – în 2013 Xiaomi și-a prezentat primul său televizor.
 • Mi Notebook-uri – în 2016 a fost lansat primul Notebook Xiaomi Mi Notebook Air
 • Mi Transport electric – în martie 2016 compania și-a prezentat prima bicicletă "inteligentă" – Xiaomi QiCzcle R1
 • Mi Dispozitive Inteligente – în acest moment, compania lansează o diversitate enormă de dispozitive inteligente și detectoare pentru ,"casa inteligentă". Printre acestea se numără aspiratorul inteligent, fierbătorul inteligent, purificatorul și umidificatorul de aer, prize și întrerupătoare inteligente, lampa, detectoare de temperatură și de mișcare, camere video inteligente și multe altele. Toate aceste dispozitive automatizează viața de zi cu zi, pentru ca utilizatorilor să le rămână mai mult timp pentru odihnă și familie. Totodată, dispozitivele inteligente au grijă de sănătatea oamenilor, ne fac viața mult mai confortabilă și plăcută. Casa inteligentă nu este din domeniul fantasticii – este o realitate accesibilă omului simplu. Datorită companiei Xiaomi, tehnologiile moderne sunt disponibile pentru fiecare, iar lumea fantastică a viitorului este din ce în ce mai aproape.
 • Mi Stil de viață – Xiaomi nu se axează doar pe producerea de tehnică și electronică. Compania pătrunde în toate domeniile de activitate ale omului şi produce, de asemenea, rucsacuri, adidaşi, valize, jucării de plus, ochelari, îmbrăcăminte și multe altele. Chiar și la producerea acestor lucruri simple, Xiaomi se ghidează de același principiu: calitate înaltă la preț accesibil.

Pentru a elabora și a produce o asemenea diversitate de dispozitive, compania Xiaomi are multiple companii înrudite, care elaborează şi produc anumite categorii de dispozitive. Iată câteva dintre aceste companii:

 • MiJia – pentru a evita confuzia dintre conceptul de Casă Inteligentă și produsele noastre de bază, a fost creat noul brand MiJia, care înseamnă, "Xiaomi Smart Home (casă inteligentă)". Pentru logotip a fost ales un scut, care simbolizează faptul că dispozitivele MiJia sunt la fel de sigure, precum un scut.
 • Yi – un sub-brand specializat în producerea camerelor de filmat inteligente, camerelor de acțiune și a camerelor de supraveghere.
 • Yeelight – compania a devenit parte integrantă a sistemului Xiaomi în 2014 și se specializează în producerea lămpilor inteligente de birou , becurilor și veiozelor.
 • Roidmi -compania care se ocupă cu producerea accesoriilor pentru automobile. Xiaomi este unul din investitorii acestei companii.
 • Aqara – sub-brand al companiei Xiaomi, care a apărut în iunie 2015, odată cu lansarea sistemului Casa Inteligentă pe arenă internațională. Din limba latină, ,,Aquara” se traduce ,,Casă Inteligentă”.
 • 90 points – printre diversele companii care au evoluat sub protecția Xiaomi, trebuie să menționăm compania RunMi, cu brandul ei - 90 points. Scopul primordial al brandului este să schimbe lucrurile , care, la prima vedere, pare imposibil să fie schimbate. Spre exemplu, valizele sau adidaşii.

Xiaomi activează deja în 30 de țări și regiuni, mărindu-și treptat prezența geografică și devine cu adevărat un brand cu renume mondial.

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe