• Tehnica de bucatarie
  • Aparate de uz casnic
  • GSM, TV si electrocasnice
  • Laptopuri si echipamente IT
  • Sport si activitati
  • Frumusete si sanatate
  • Casă și grădină
  • Tehnica auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Atitudinea consumatorilor față de produsele Acer poate fi descrisă în două cuvinte: „ieftin și bun”. Însă, tocmai aceasta este concepția greșită, care împiedică utilizatorii să aprecieze cu adevărat marele spectru de produse pe care le oferă acest gigant taiwanez.

 

Compania „Acer” a fost înființată în 1976, iar pe parcursul istoriei sale de 40 de ani a trecut prin urcușuri și coborâșuri, începând de la o companie mică, cu un capital social de 25 000 dolari americani și personal din 11 persoane, și ajungând în prezent o corporație cu renume mondial și un număr impresionant de consumatori. În plus, pentru mulți dintre noi, anume Acer a fost primul notebook. Cuvântul „acer” din latină se traduce ca „ascuțit, ager, vigilent”.

 

De-a lungul anilor, „Acer Group” și-a extins piața de desfacere într-atât, încât astăzi companiei îi aparțin patru branduri: Acer, Packard Bell, Gateway și eMachines. Lista de produse include: echipamente de proiecție, electrocasnice, dispozitive periferice și accesorii. În 2008, compania a început să producă smartphone-uri. Cu ce ne vor surprinde taiwanezii în viitor, nu se știe.

 

Cu toate acestea, brandul „Acer” în mintea multora se asociază cu notebook-urile. Plus, taiwanezii produc laptopuri în cantități inestimabile și pentru orice sarcină: laptopuri de afaceri, pentru jocuri, de consum, notebook-transformer, netbook-uri și tablete. Filosofia companiei poate fi sumarizată într-o singură frază: „Trebuie să fii capabil să generezi și să vinzi tehnologii la preț redus”. Anume această idee persistă în toate activitățile companiei: calitate bună la preț redus.

 

Întreaga gamă de laptopuri Acer poate fi împărțită în câteva categorii, în dependență de sarcinile pe care acestea le îndeplinesc.


Notebook standard

Dispozitivele din această categorie corespund tuturor stereotipurilor, la care te gândești când spui „notebook”: randament înalt, design laconic și elegant, compacitate. Seria „Acer Aspire” reprezintă laptopuri universale, care pot fi utilizate atât în scopuri de recreere, cât și pentru muncă. Seria „Aspire” este un asistent de încredere în rutina zilnică, deoarece redă cromatica în mod excelent, are un display larg, care a fost extins datorită ramelor înguste, aproape invizibile, conexiune wireless stabilă și memorie impresionantă. Oricine își poate găsi un laptop după gust din linia „Aspire”: fie utilizatori casnici sau studenți cu buget limitat, fie utilizatori care îndeplinesc sarcini zilnice sau învață, bloggeri, fotografi sau entuziaști, care au nevoie de un dispozitiv funcțional universal pentru diverse scopuri.

 

Modelul „Acer Aspire 1” are procesor Intel Celeron/Pentium și disc eMMC. „Acer Aspire 3” este dotat cu procesor Intel Celeron/Pentium/Core/AMD, disc HDD sau SSD și matrice TN. Modelul „Acer Aspire 5” dispune de procesor Intel Core/AMD, unitate de procesare grafică NVIDIA GeForce MX, capac metalic și matrice IPS. Ultimul model din seria „Aspire” este „Acer Aspire 7”, care, de asemenea, este echipat cu procesor Intel Core, unitate de procesare grafică NVIDIA GeForce GTX, carcasă din aluminiu, matrice IPS și ecran de 17,3 inch.

 

Acer. Abilitatea de a crea echipamente calitative la preț redus


Notebook cu stil

Există păreri că Acer ar avea un design banal, dar seria „Swift” răstoarnă acest stereotip. Toate dispozitivele acestei serii sunt cât se poate de sofisticate și corespund 100% cerințelor de nivel premium. Aceste laptopuri sunt un accesoriu adăugător la o imagine de afaceri, deoarece au carcasă confecționată din aliaje ușoare, durabile și foarte subțiri. Pe lângă noul design, dispozitivele au căpătat o durată de viață a bateriei impresionantă: de la 12 la 16 ore. Iar scanerul de amprente păstrează în siguranță datele personale, pentru ca altcineva să nu aibă acces la laptop. Desigur, nu este nevoie de menționat că laptop-urile din seria „Swift” pot funcționa cu unități de procesare grafică puternice. Aceste notebook-uri pot fi folosite de studenți, lucrători de birou, freelanceri, manageri sau pur și simplu de persoanele stilate, în calitate de instrument sau accesoriu cu stil și funcționalitate înaltă.

 

Acer. Abilitatea de a crea echipamente calitative la preț redus

 

Toate modelele „Swift” sunt echipate doar cu matricea IPS de înaltă calitate. Modelul „Acer Swift 1” are procesor Intel Celeron/Pentium și carcasă metalică, grosimea căreia nu depășește 15 mm. „Acer Swift 3” are procesor Intel Core/AMD, unitate de procesare grafică NVIDIA GeForce și carcasă metalică mai subțire de 18 mm. Modelul „Acer Swift 5” conține procesor Intel Core, carcasă din aliaj de magneziu și aluminiu și ecran tactil. Ultimul model din seria „Swift” este „Acer Swift 7”. Acesta are o greutate redusă (mai puțin de 900 gr), este subțire (mai puțin de 10 mm), dotat cu procesor eficient Intel Core și carcasă din aliaj de magneziu.

 

Acer. Abilitatea de a crea echipamente calitative la preț redus


Notebook pentru gameri

Acer a creat o serie de laptopuri „Nitro” pentru cei care nu-și imaginează viața fără jocuri de calculator. Dacă doriți să vă relaxați într-o seară la un joc preferat sau unul recent lansat, notebook-urile „Nitro” vă pot ajuta. Dispozitivele sunt caracterizate de o calitate a imaginii de înaltă definiţie și intensitate cromatică maximă, iar productivitatea și stabilitatea funcționării inspiră respect. De asemenea, menționăm că modelul deține un sistem audio puternic și iluminare, care oferă posibilitatea continuării jocului chiar și în întuneric În plus, productivitatea înaltă necesită un sistem de răcire puternic, ceea ce, de fapt, este deja încorporat în laptopurile „Nitro”. Iar designul neobișnuit și „agresiv” va scoate în evidență caracterul independent și ambițios al deținătorului.

 

Acer. Abilitatea de a crea echipamente calitative la preț redus

 

Pe lângă jocuri, notebook-ul poate fi folosit și în munca zilnică, precum și pentru prelucrarea materialelor foto și video. Aceste capacități se datorează procesoarelor AMD Ryzen, Intel Core și unităților de procesare grafică AMD Radeon, NVIDIA GeForce de ultimă generație.

 

Notebook pentru sporturi electronice

Dacă jocurile de calculator nu sunt doar „o ocupație de câteva ore la o bere”, dar un lucru în echipă, atunci atrageți atenția la brandul de jocuri „Predator Helios”, pe care Acer îl produce pentru sporturile electronice. Productivitate ridicată la nivelul limită al capacităților, suportul celor trei ecrane exterioare, sistem unic de montare a monitorului și baterie de durată: toate sunt componentele de succes ale sportivilor electronici profesioniști. În plus, tastele cu timp de răspuns minim și iluminarea originală vor permite derularea jocului în cele mai confortabile condiții.

 

Datorită procesoarelor Intel Core i5, i7 de generația 9, unităților de procesare grafică înalt productive NVIDIA GeForce GTX și RTX, precum și sistemului unic de răcire AeroBlade 3D, laptopul poate ușor prelucra datele celor mai „masive” jocuri și transmite informații paralel jocului.

 

Acer. Abilitatea de a crea echipamente calitative la preț redus


Notebook pentru grafică

Pentru a efectua sarcini creative dificile, este nevoie de un dispozitiv cu capacitate de procesare impecabilă și de reproducere exactă a culorilor. Modelul „Acer ConceptD” vă va ajuta să realizați asemenea proiecte grafice, fiind dotat cu procesoare puternice Intel Core i5, i7, i9 de ultimă generație și unități de procesare grafică NVIDIA® Quadro T, RTX. Datorită display-ului certificat PANTONE® Validated, care susține rezoluția 4K UHD, gama de culori 100% Adobe® RGB și exactitatea culorilor Delta E15.6” și 17.3”, ideile dvs vor fi realizate exact în modul în care vi le-ați imaginat. Lucrările în format 3D de asemenea pot fi ușor efectuate: puterea de calcul va efectua toate calculele doar în câteva minute. Iar carcasa durabilă va proteja proiectele dvs de afecțiuni externe. Laptopurile din seria „ConceptD” oferă mobilitate și generare a conținutului la nivel profesional.

 

Acer. Abilitatea de a crea echipamente calitative la preț redus

 

În concluzie, vrem să subliniem că, indiferent de categoria pe care o alegeți și de obiectivele propuse, Acer vă va oferi întotdeauna variante sigure și calitative.

 


Defender - marca rusă, care unește sub numele său mai multe tipuri de diverse produse : tastatură și mouse-ul, boxe și căști, camere web și de înregistrare video.

18.02.2020

Produsele noastre nu părăsesc fabrica dacă nu îndeplinesc 100% standardele de calitate, performanță și durabilitate.

14.02.2020

Atunci când cauți un aparat electrocasnic, nu căuta mai departe de numărul unu. Bosch este marca nr. 1 de aparate electrocasnice mari în Europa

10.02.2020

Efect de imersiune inegalabil! Producătorul de electronice și electrocasnice LG, promite că niciun alt televizor nu vă va oferi un astfel de efect de „prezență” în interior.

14.11.2019