La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Aspiratorul este unul dintre cele mai necesare aparate electrocasnice. Modelul corect selectat nu numai că va contribui la curățarea rapidă în casa DVS ci și vă va salva de senzația de muncă și disconfort. Compania LG pune la dispozitia DVS o gamă largă de aspiratoare dotate cu numeroase functii si la cele mai bune prețuri. Fiecare model este unic în felul său, având caracteristici și funcții unice în dependență de necesitatea fiecarui.

      Unul dintre cele mai populare și actuale modelele de aspiratoare este aspiratorul robot LG Hom-BOT. Acesta vă va economisi timp pentru curățare, oferindu-vă astfel posibilitatea de al folosi in alt domeniu. Aspiratorul LG HOM-BOT este un echipamrent deștept, care ușor va curăți murdăria, și în mod eficient va elimina gunoiul în întreaga încăpere, inclusiv sub mobilier indiferent de luminozitate, deoarece sistemul de camere Dual Eye 2.0 permite aspiratorului LG HOM-BOT sa-și determine locația, și trasabilitate și deasemeni să-și stabilească un traseu nou indiferent de luminozitatea încăperii.

       Sistemul inteligent de navigare este echipat cu numeroși senzori ultrasonici. Datorită lor, probabilitatea ca LG HOM-BOT va cădea de pe scări, va lovi ceva fragil sau se va ciocni de ceva -este minimizată. Aspiratorul robot LG Hom-BOT vă va surprinde cu mai multe moduri de curățare, cum ar fi modul Zig-Zag, care va curăța excelent camera de zi în cazul în care aveți puțin mobilier și, corespunzător, puține obstacole, sau modul "Spiral Spot" care vă va ajuta la curățarea petelor pe o rază de până la 1,5 metri. Iar peria din microfibră este un bonus excelent dacă doriți nu doar să aspirați, ci și să spălați podeaua.

       În cazul în care curățarea vă aduce doar plăcere și sunteți mai mult un susținător al aspiratoarelor tradiționale, atunci aspiratoarele din seria LG Kompressor cu sistemul de filtrare Turbo Cyclone vă vor încânta. Turbo Cyclone este una dintre cele mai eficiente sisteme de purificare. Aspiratoarele dotate cu această sistemă pot fi ușor identificate datorită constructiei exterioare a acestora, care două filtre de formă conică, dispuse orizontal și opus una față de  alta, astfel fluxul de aer este ramificat în 2 paralele, viteza fiecărui flux ajunge la 250 km / h, iar acest lucru permite separarea și depozitarea chiar și a celor mai mici particule de praf colectate anterior.

     O altă caracteristică la fel de importantă a aspiratoarelor LG Kompressor este puterea lor. În procesul de curățare curenții de aer din sistemul de filtrare a prafului nu se confruntă cu cei colectați anterior, deoarece recipientul nu este parte a sistemuluiciclonic, așa cum este implementat în cele mai multe aspiratoare moderne, ci este o parte separată, exercitînd doar activități de colectare și depozitare a gunoi colectat. Și acest lucru ajută la menținerea puterii la un nivel constant ridicat, indiferent de umplerea recipientului. Nivelul ridicat de putere poate fi, de asemenea, explicat prin sistemul de filtrare a prafului "Ellipse Cyclone". Spre deosebire de sistemele ciclonice standard, "Ellipse Cyclone" are o formă eliptică verticală, cu zone speciale îngustate și un filtru conic, mulțumită cui viteza aerului crește de mai multe ori, menținând astfel puterea de aspirație la un nivel constant ridicat și asigurând o filtrare calitativă a aerului. Aspiratoarele LG Kompressor știu totul despre curățarea calitativă

        O altă serie de aspiratoare de tip standart, la fel ca și LG Kompressor sunt aspiratoarele LG Simple Bin. Acestea vă vor surprinde casa cu aer curat, deoarece filtrul HEPA 11 cu mai multe straturi* captează cele mai mici particule de praf și alergeni, lăsând doar aer curat și proaspăt în casa DVS. Aspiratoarele LG Simple Bin sunt comode de utilizat, iar tubul telescopic este ușor și convenabil de manevrat, iar cu ajutorul periei speciale, veți face cu ușurință curățarea chiar și în locuri greu accesibile.

În cazul în care cu LG HOM-BOT totul e prea simplu, iar LG Kompressor sau LG Simple Bin nu sunt pentru DVS, și aveți nevoie de ceva mediu atunci aspiratorul LG Wireless CordZero A9 se va potrivi perfect. Acesta vă va fi un ajutor excelent pentru curățarea casei, trecând dintr-o cameră în alta fără obstacole, deoarece două baterii de litiu-ion înlocuibile vor permite utilizarea aspiratorului mai mult de 80 de minute fără întrerupere. Iar peria turbo vă va încânta dacă aveți un patruped în casa DVS, deoarece peria Anti-Tangle va rezolva problema cu părul acestuia. Datorită sistemului de purificare a aerului realizat în 5 trepte al aspiratorului Wireless CordZero A9, LG Electronics a reușit să ajungă la un nou nivel de purificare a aerului, care este de 99,99%. Acest rezultat este confirmat de organizațiile independente SLG și BAF. În primele 3 etape funcționează sistemul ciclonic Axial Turbo Cyclone, separând cea mai mare parte a prafului, iar în etapa 4-5, datorită filtrelor, se curăță pînă și  cel mai fin praf rămas. Puterea, igiena și funcționalitatea sunt perfect combinate într-un design elegant. Aspiratorul LG CordZero A9 este viitorul asigurat în eficiența curățeniei.

Compania LG apreciază clienții săi și toate aparatele de uz casnic ale acestei companii sunt evaluate în timp și calitate. Aspiratoarele LG sunt predispuse să vă facă viața mai ușoară, să vă servească sigur si durabil, acest lucru este determinat de o garanție de 10 ani la motor, iar designul lor se va îmbina perfect cu designul casei DVS.  
 

Alege modelul

6 499 lei
Feedback-uri: 0
0

Produs adăugat la comparație.

Mergi la

Produs adăugat la comparație.

Mergi la
3 899 lei +90
Feedback-uri: 0
0
Cumpărați in credit 718 lei /luna

Produs adăugat la comparație.

Mergi la

Produs adăugat la comparație.

Mergi la

Putere de aspirare incredibilă de până la 200 W pentru o curățare ultra avansată aspirator vertical Samsung Jet

09.11.2020

Un adevărat internet magazin! Un nou format, noi posibilități! 100 000 de produse într-un singur click – aceasta este BOMBA.MD! Noi ne străduim să facem shopingul pentru Dvs simplu și accesibil…

21.09.2020

Apa – este componentul de bază a mediului ce ne înconjoară.

17.08.2020

Термос – это то, что дарит человеку свободу: с ним можно уехать туда, где нет цивилизации, или сэкономить время в бешеном ритме города.

12.08.2020