Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Putere extremă de aspirare de până la 200 W

Motor cu invertor digital
 

Viteza de rotire a motorului cu invertor digital atinge 110 000 rotații pe minut și generează o putere extremă de aspirare de până la 200 W*, care permite curățarea oricărui tip de acoperire. Iar sistemul Jet Cyclone cu 9 cicloni aspiră excepțional chiar și cele mai mici particule, iar cele 27 de lame minimizează pierderea puterii de aspirare. În plus, captează chiar și praful fin, așa că mirosul de praf dispare, iar aerul din camera ta miroase proaspăt.

*Bazat pe testarea internă în conformitate cu standardul IEC 62885-2, cl. 5.9, în comparație cu Samsung VS80N8014KR/EN.

Autonomie de până la 60 min

Baterie detașabilă și de lungă durată

Bateria aspiratorului Samsung Jet™ rezistă la ture lungi de până la 60 minute de curățenie, fără alte încărcări. În plus, bateria Samsung își păstrează 70% din eficiența inițială până la 5 ani de lucru eficient în cazul când se fac 3 curățenii pe săptămână**.

*Durata de funcționare declarată se aplică nivelului de putere minim cu un instrument ne-motorizat atașat.
** Pe baza testării interne. Rezultatele pot varia în funcție de utilizare.

Fiecare ungher e curat

6 perii și accesorii suplimentare:

  • Peria petCare - mini-accesoriul special îndepărtează părul de animale nedorit de pe canapele, paturi și saltele, creat pentru a preveni încurcarea părului de animale pe tamburul periei.
  • Accesoriu flexibil - cu ușurință va curăța și cele mai îndepărtate suprafețe din casă: pe dulapuri, frigider sau chiar sub mobilier.
  • Accesoriu pentru spații înguste - va curăța spațiile cele mai greu accesibile și între elementele mobilierului.

99,999% aer curat

Sistem de filtrare HEPA *

Aspiratorul nu doar curăță perfect suprafețele, ci și lasă în cameră doar aer curat. Sistemul complex de filtrare HEPA dotat cu 5 straturi ajută la eliberarea aerului curat, iar un ciclon principal și un filtru cu plasă metalică adună particulele mari de praf. Iar pentru cele mai mici detalii, Jet Cyclone și micro-filtrul captează chiar și praful fin, pe când filtrul ultra-fin captează 99,999%** din particule și alergeni și crează un mediu ideal chiar și pentru persoanele predispuse la alergii. Filtrul HEPA se spală ușor, ce garantează o curățenie de durată.

*Sistem de filtrare HEPA: sistem de filtrare High Efficiency Particulate Air.
**Bazat pe testare internă, folosind modul Max, în conformitate cu standardul IEC62885-2 Cl. 5.11.

Curăță orice suprafață

Turbo Action Brush

Chiar dacă te lupți cu covoare pufoase sau podele dure, peria Turbo Action Brush e atât de puternică, încât aspiră particulele fine de praf de oriunde. Cu o rotație de 3.750 de ori pe minut* și un cap pivotant de 180 de grade, poți să îi schimbi din mers direcția și să cureți perfect fiecare colț.

*Bazat pe testarea internă, folosind modurile Min, Mid și Max. Rezultatele pot varia în funcție de utilizarea individuală.


Un adevărat internet magazin! Un nou format, noi posibilități! 100 000 de produse într-un singur click – aceasta este BOMBA.MD! Noi ne străduim să facem shopingul pentru Dvs simplu și accesibil…

21.09.2020

Apa – este componentul de bază a mediului ce ne înconjoară.

17.08.2020

Tarifele la energie electrică sunt majorate regulat. Plata facturilor a devenit mai mare, mai ales în perioada crizei. Care sunt modalitățile de a economisi energia?

05.08.2020

Vara își intră în drepturi cu Noul Frigider LG DoorCooling+

20.07.2020