/
/
BOMBA: Un adevărat internet magazin! Un nou format, noi posibilități!
BOMBA: Un adevărat internet magazin! Un nou format, noi posibilități!

Un adevărat internet magazin! Un nou format, noi posibilități!

100 000 de produse într-un singur click aceasta este BOMBA.MD!!!

Noi ne străduim să facem shopingul pentru Dvs simplu și accesibil

 

Настоящий интернет магазин! Новый формат, новые возможности!

 

Internet-magazinul cu posibilități nelimitate pentru shoping. Tehnica de casă și electrotehnica, înbrăcăminte și încălțăminte sportivă, produse pentru sport, produse pentru copii, cosmetică și parfumerie. Mai mult de 100 000 produse în 9 cele mai solicitate categorii de produse. Locul ideal pentru cumpărăturile familiale. Internet magazinul nostru lucrează 24/7! Pentru noi este foarte important, ca fiecare cumpărătură, făcută pe BOMBA.MD, să vă aducă plăcere.

Am colectat mii de oferte benefice, am creat un design modern, rapid, stilat și intuitiv a paginii web, comod pentru utilizare atît la calculator, cît și pe smartphone sau tabletă. Cumpără cu un singur click. Rapid, benefic și sigur!

Pentru recepționarea produsului puteți folosi livrarea sau să preluați produsul comandat din punctul de ridicare.

 

Настоящий интернет магазин! Новый формат, новые возможности!

 

Livrare cu comfort. Facem livrare în raza orașului Chișinău și pe tot teritoriul Moldovei. Orice produse vor fi foarte atent livrate la timp la ușa Dvs. Acum nu trebuie să așteptați deschiderea magazinelor BOMBA în orașul Dvs. Oriunde ați locui, vom livra comanda Dvs. în decurs de 24 ore, comod și accesibil. Parcul nostru de automobile pentru livrare, care zilnic livrează produse în toată țara. *

(*- Posibilitatea recepționării produsului în magazin în decurs de 24 ore la oformarea comenzii pe pagina web sau terminalul de autodeservire pînă la ora 13.00. La oformarea comenzii după ora 13.00, produsul poate fi recepționat în decurs de 48 de ore.)

 

Настоящий интернет магазин! Новый формат, новые возможности!

 

Ridicarea din magazin. Este foarte comod pentru cei, care nu sunt încrezuți, se vor afla ei acasă la momentul livrării sau la serviciu. Veniți la orice punct de ridicare a produselor BOMBA comod pentru Dvs., personal faceți cunoștință cu produsul, alegeți accesorii, primiți consultația expertului și luați comanda Dvs. Primiți plăcere de la cumpărături deja de astăzi! Avem deja 20 de puncet de ridicare a produselor, și curînd ele vor deveni și mai multe și mereu alături de Dvs. Aceasta este foarte comod, economisește timpul și banii Dvs. Nu achitați pentru livrare, ceea ce este foarte profitabil, mai ales dacă ați ales un produs la un preț accesibil. La oformarea comenzii, selectați opțiunea ridicarea din magazin, unde aceasta este posibilă. Produsul se păstrează în magazin timp de 5 zile, după expirarea acestui termen comanda va fi anulată.

Magazinul - online BOMBA, online, rapid, aproape.


Настоящий интернет магазин! Новый формат, новые возможности!

 

Terminal de autodeservire în magazinul BOMBA. Dacă în magazinul comod pentru Dvs, la momentul dat produsul care vă interesează nu este în stoc, sau Dvs. doriți ceva foarte rar și specializat, veți putea personal face comanda prin terminalul de autodeservire, să achitați și să indicați modalitatea de livrare. El va deschide pentru Dvs. mai mult de 100 000 articole în 9 cele mai solicitate categorii de produse. Toate brandurile mondiale într-un singur loc.

« Înapoi la lista

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe