0
0
/
/
Bomba: Difuzoare portabile JBL
Bomba: Difuzoare portabile JBL

Dacă adorați muzica și nu vă puteți imagina o recreere în aer liber fără un sunet calitativ, atunci boxele portabile JBL sunt ieșirea perfectă din situație. Cu o durată lungă de viață a bateriei și suport tehnologic cu Bluetooth, boxele JBL reprezintă cea mai bună modalitate de a asculta muzică calitativă în afara casei.

 

 

JBL Go este o boxă portabilă compactă, care vă va încânta cu un sunet ideal, în ciuda dimensiunilor mici. Bateria oferă capacitatea de 5 ore de viață. Puteți reda muzica atât prin Bluetooth, cât și prin utilizarea cablului furnizat - în acest caz, calitatea sunetului va fi chiar mai bună. Culoarea albastră arată foarte elegantă.

JBL Flip 4 este mai costisitor, dar poate surprinde cu un sunet comparabil cu sistemele audio staționare. Aici avem două difuzoare cu rază mare de 40 mm, conexiune fără fir simultan la difuzor până la două dispozitive și rezistență la apă IPX7 (pot fi imersate în apă timp de jumătate de oră la 50 cm).

Modelul Charge 3 nu are nevoie de o introducere - acesta este aproape cel mai obișnuit difuzor wireless de la JBL. Bateria ține 20 de ore și este complet rezistentă la praf și poate rezista până la 30 de minute sub apă.

Dacă doriți să aveți o petrecere adevărată, acordați atenție modelului Pulse 3 - partea superioară a acestei coloane este capabilă să strălucească în diferite culori și arată foarte impresionant.

 

70% din suprafața boxei este ocupată de un ecran acoperit cu acril. Mulțumită lui, Pulse 3 este un ca o lampă de lavă. Mai jos este un panou cu butoane.

 

 

 

După cum puteți vedea, nu este necesar să cheltuiți foarte mulți bani pe acustică profesională - în lanțul de supermarketuri Bomba puteți găsi modele la orice gust și preț, chiar la 699 lei, bucurați-vă din plin de Sistemul sonor JBL.

 

 

« Înapoi la lista

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 29.01.2020
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!