• Tehnica de bucatarie
  • Aparate de uz casnic
  • GSM, TV si electrocasnice
  • Laptopuri si echipamente IT
  • Sport si activitati
  • Frumusete si sanatate
  • Casă și grădină
  • Tehnica auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Pentru ca micul dejun să fie reușit, nu trebuie nimic mai mult - decît o cană de cafea aromată și ceva comestibil. Băutura bine pregătită, este un angajament de bună dispoziție și o zi productivă. Simplificarea procesului de pregătire a cafelei va ajuta producătorul de mașini de cafea Italian DeLonghi.

De la înființarea sa în secolul al XIX-lea, producătorii de cafea din echipamente primitive s-au transformat în "barista", care a pregătit băutura pentru fiecare gust. Pentru cunoscători, lanțul de supermarketuri Bomba a pregătit o gamă largă de mașini de cafea DeLonghi, care vor satisface toate cerințele gurmanzilor de cafea. Fiecare model este unic și are multe caracteristici utile.

Mașina de cafea Delonghi - pentru adevărații iubitori de cafea

Datorită utilizării tehnologiilor unice, drumul de la o boabă de cafea pină la cana de cafea delicată din mașina de cafea Delonghi favorită, trece prin simpla atingere a unui buton. Dacă doriți să vă bucurați de o băutură care vă va satisface toate ideile despre cafeaua perfectă, funcționalitatea aparatelor de cafea Delonghi vă va ajuta să pregătiți o astfel de cafea cu ajutorul setărilor de saturație, cantitatea de apă pentru servire și temperatura băuturii.

Mașinile de cafea Delonghi - o soluție în favoarea confortului

O gamă largă de aparate de cafea Delonghi încorporează dispozitive care sunt diferite în ceea ce privește configurația, dimensiunea și prețul și care au o caracteristică comună - confortul de utilizare.

Toate modelele sunt echipate cu o unitate detașabilă, care este ușor de curățat cu apă curgătoare, ceea ce le face asistenți fiabili în bucătărie sau birou. Controlul intuitiv al tuturor proceselor care apar în aparatul de cafea face ca cafeaua să fie plăcută și de înțeles chiar și pentru utilizatorii neexperimentați.

Fără îndoială, mașinile de cafea Delonghi - sunt cea mai bună soluție pentru cei care iubesc gustul unei adevărate cafele  italiene și nu sunt obișnuiți să compromită alegerea lor de electrocasnice!


În fiecare zi, locuitorii orașelor mari sunt forțați să facă compromisuri, deoarece mediul înconjurător în orașele mari și centrele industriale nu poate fi numit cu adevărat curate.

07.11.2018

Alegeți un televizor care subliniază designul elegant al interiorului. Televizorul OLED Philips 55POS9002 este un produs cu adevărat remarcabil!

30.10.2018

Robot aspirator nou DEEBOT SLIM - instrumentul tău indispensabil în lupta împotriva prafului și a resturilor!

29.10.2018

Hotă-bucătărie modernă. Este atât de important ca în timpul și după pregătirea unui mic dejun delicios, prânz sau cină să respirați aer curat.

20.10.2018