0
0
/
/
Exclusiv Bomba: Aspiratoarele Dyson de mare putere!
Exclusiv Bomba: Aspiratoarele Dyson de mare putere!

Acum, praful și murdăria nu vor aștepta curățenia generală! Avînd un singur aspirator digital Dyson Cordless Digital. Puterea ridicată de absorbție permite efectuarea unei curățiri complete. Încărcarea unui aspirator este suficientă pentru a crea o curățenie oriunde, oricând, fiecăruia dintre noi.

 

Aspiratorul Dyson V6 Animal Extra - va deveni un instrument indispensabil pentru toți proprietarii de animale de companie, facilitând procesul de curățenie în toate manifestările sale. Periile speciale asigură o curățire eficientă a părului de la animale și murdăria din mobilier, scaune auto și zone greu accesibile.

 

 

Uită de aspiratoarele simple. Aspiratoarele compacte și ușoare Dyson cu ușurință curăță mobilierul și diferite obstacole. Balamaua mobilă cu trei grade de libertate vă permite să efectuați cu ușurință și confort curățarea în intervalul de 360 °.

 

 

Tehnologia de ciclon patentată permite captarea celor mai mici particule de până la 0,3 microni. Deoarece întregul sistem este etanș, aerul care iese din dispozitiv este mai curat decât cel pe care îl respirați.

 

 

Dyson Ball Allergy  - un aspirator excelent, care se descurcă ideal cu munca în casă. Dispozitivul este ușor de utilizat datorită butoanelor de comandă de pe mâner și unui sistem simplificat de curățare a recipientelor. Aspiratorul este echipat cu un filtru cu ciclon, cu o putere de aspirație de 220 W, o perie turbo cu un mecanism electric separat va ajuta la eliminarea celor mai greu accesibile locuri cu murdărie.

 

 

Materialele de calitate sunt plăcute la atingere. Duzele complete sunt optime. Acestea nu scîrție după toate "loviturile " pe care poate să le obțină  în modul de lucru. Dyson are grijă de sănătatea ta, împiedică alergenii și praful să intre în căile respiratorii.

 

Grăbește-te, fii primul care apreciază calitatea și timpul tău!

 

Linia fierbinte a lanțurilor de supermarketuri BOMBA: (+ 373-22) 26-00-26

« Innapoi la lista

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 22.05.2019
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!