• Tehnica de bucatarie
  • Aparate de uz casnic
  • GSM, TV si electrocasnice
  • Laptopuri si echipamente IT
  • Sport si activitati
  • Frumusete si sanatate
  • Casă și grădină
  • Tehnica auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Rețeaua supermarketurilor Bomba vă prezintă un nou model de la LG, care schimbă radical tot ce credeam, în mod obișnuit, referitor la posibilitățile electrocasnicelor.

Frigiderele V+ de la Compania LG fac parte din acea serie de electrocasnice, în care fiecare detaliu este gândit și adus la desăvârșire, astfel încât în bucătăria Dvs. produsele să fie întotdeauna proaspete, menținându-și, totodată, calitățile gustative.

Tehnologia Door Cooling ™ repreprezintă o elaborare unică care asigură o răcire uniformă a întregului frigider, inclusiv a compartimentului lateral. Acest lucru se datorează curentului puternic de aer rece din partea superioară a frigiderului. Datorită tehnologiei Door Cooling ™, răcirea produsului este cu 32% mai rapidă, ceea ce este foarte convenabil, dacă aveți nevoie să răciți rapid băuturile când sosesc oaspeții.

frigidere LG

Una dintre condițiile sigure de păstrare a pentru o durată îndelungată a alimentelor este stabilitatea temperaturii. În seria de frigidere LG V + a fost integrat sistemul de răcire  Linear Cooling, care controlează fluctuațiile de temperatură în limitele de ± 0,5 °C.

frigider LG de vanzare Chisinau

Pentru păstrarea prospețimii legumelor și a fructelor, care își pierd foarte repede aspectul original, a fost creat un compartiment special numit Fresh Balancer ™, care face posibil controlul nivelului umidității.

frigider LG de vanzare Chisinau

Cu tehnologia Fresh Converter ™, veți putea alege, de sine stătător, temperatura pentru păstrarea peștelui, a cărnii sau a legumelor, comutând pur și simplu regimul.

frigider LG de vanzare Chisinau

Puteți gestiona cu frigiderul chiar în timp ce vă aflați în străinătate. Pentru a face acest lucru e suficient să descărcați, pur și simplu, aplicația LG SmartThinQ ™ și să aveți acces la internet.

Durabilitatea și funcționalitatea rafturilor este unul dintre cele mai importante detalii. Toate rafturile din frigiderele LG sunt realizate din sticlă călită, rezistența la impact fiind de 5 ori mai mare, decât aceea a unui geam obișnuit. Prezența unui raft metalic special pentru sticle va face păstrarea băuturilor pe cât se poate de convenabilă. Iar pentru ca în frigider să încapă chiar și cele mai mari vase, producătorii au făcut unul dintre rafturi pliabil.

Compresoul linear Inverter, recunoscut ca fiind cel mai bun din industria sa, consumă cu 32% mai puțină energie, reduce zgomotul la minimum și asigură o funcționare durabilă.

Designul modern, în stil minimalist, se va înscrie perfect în interierul dumneavoastră.


Aproape toate aspiratoarele moderne sunt echipate cu filtre HEPA, care ar trebui să se schimbe cel puțin 1-2 ori pe an. De aceea, toate sunt detașabile, iar magazinele noastre oferă o gamă largă de produse.

06.09.2019

HyperX- este un gaming brand care produce căști de jocuri, mouse-uri, tastaturi și alte periferice pentru jocuri.

26.08.2019

LG ARTCOOL Gallery este alegerea tocmai potrivită, în cazul în care căutați mai mult decât un simplu aparat de aer condiționat.

20.08.2019

GIANT este prietenul Vostru de încredere pe orice drum, potecă sau traseu care se întinde în faţa voastră. Suntem mândri că suntem parte a aventurilor Voastre.

08.08.2019