• Tehnica de bucatarie
  • Aparate de uz casnic
  • GSM, TV si electrocasnice
  • Laptopuri si echipamente IT
  • Sport si activitati
  • Frumusete si sanatate
  • Casă și grădină
  • Tehnica auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

LG ARTCOOL Gallery este alegerea tocmai potrivită, în cazul în care căutați mai mult decât un simplu aparat de aer condiționat. Datorită designului inovativ, condiționerele LG ARTCOOL Gallery se integrează perfect, ca element decorativ, în spațiul intim al casei dumneavoastră. Posibilitatea schimbării imaginii din blocul intern al aparatului face din acest condiționer nu doar un simplu climatizor, ci îl transformă, totodată, într-o ramă ultra-funcțională 3D pentru picturi, fotografii sau desene.

 

 

Sistemele split, de care dispune LG ARTCOOL Gallery, sunt printre cele mai bune de pe piață. Asta, pentru că sunt productive și creează microclimatul potrivit pentru orice casă și în orice apartament. Ca fapt divers, dar nu mai puțin important - aparatele de aer condiționat sunt dezvoltate, totalmente, după ultimele tehnologii marca LG, companie ce investește constant în invații.

 

Тehnologia DUAL Inverter Compressor™ soluționează problema frecventă a funcționării necorespunzătoare, ineficiente și zgomotoase a condiționerelor, astfel încât aerul din încăpere să se răcească mai repede, efectul să fie unul de o mai lungă durată și, în același timp, să reducă la minim zgomotul. Compresorul cu un schimb de viteză variabil permite economisirea a 70% din energie. Tot el este cel ce reduce și gălăgia emisă de aparat în timpul procesului de răcire a aerului. Acest tip de condiționer este, deci, recomandabil pentru spații precum dormitorul sau livingul. Iar cu o garanție de 10 ani a compresorului, utilizatorii se pot bucura de avantajele climatizoarelor LG pentru mai mult timp decât o făceau până acum.

 

 

Flux de aer 3D  În aparatul de aer condiționat ARTCOOL, aerul este distribuit conform principiului 3D, ce permite direcționarea laterală a sa, dar și spre zonele joase ale încăperii. Aerul răcit este, astfel, distribuit uniform în toată camera, eliminând „zonele zero”.

 

 

Încălzire eficientă - ARTCOOL Gallery, în regim de încălzire intensivă, permite încălzirea eficientă a încăperilor și în perioada de tranziție a anotimpurilor, când sistemul de încălzire centralizată nu este activat sau atunci când acesta este deja oprit. Vorbim, în acest caz, despre lunile octombrie-noiembrie și martie-aprilie, perioade în care temperatura de afară se menține la 0°.

 

 

Tehnologia Gold Fin ™ garantează o mai bună rezistență la coroziune și mărește semnificativ durabilitatea schimbătorului de temperatură.


Având grijă de confortul dvs., aparatele de aer condiționat LG oferă aer proaspăt, răcoros în zilele călduroase de vară, aer cald în timpul iernii, economisește energie, protejează împotriva alergiilor și completează perfect, prin designul său specific, decorativ, orice interior.

 

LG ARTCOOL Gallery poate fi achiziționat în rețeaua de magazine BOMBA 

 

Mai multe informații despre produsele Facebook LG

 


GIANT este prietenul Vostru de încredere pe orice drum, potecă sau traseu care se întinde în faţa voastră. Suntem mândri că suntem parte a aventurilor Voastre.

08.08.2019

Добро пожаловать в мир удивительных гаджетов Promate Technologies - мирового лидера по проектированию и производству электроники.

27.06.2019

Nu aveți spațiu suficient pentru păstrarea produselor alimentare? Cu aceleași dimensiuni în exterior Samsung SpaceMax are mai mult spațiu în interior! Pentru a păstra totul ce gătește bunica!

07.06.2019

Cuptoarele cu microunde, echipate cu un magnetron invertor LG NeoChef cu un design unic, gândit până la cel mai mic detaliu, vă vor oferi un farmec unic interiorului dvs.

06.06.2019