• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Vara își intră în drepturi cu Noul Frigider LG DoorCooling+

Vara e deja aici, iar canicula nu se va face așteptată prea mult. Astfel, compania LG vă va ajuta să păstrați toate produsele proaspete, iar băuturile – reci cu noul Frigider LG DoorCooling+. El  poate să satisfacă orice dorință a clientului,  de la un volum mare și design original până la un motor cu economisire a energiei.

În fiecare casă trebuie să fie un frigider, iar dacă sunteți în căutarea unuia care nu va produce zgomot și care se va înscrie în designul bucătăriei dumneavoastră atunci compania LG este gata să vă prezinte Noul Frigider LG DoorCooling+. 

În contextul pandemiei actuale este foarte imporant să ne alimentăm sănătos. Astfel, Frigiderul LG DoorCooling+ știe cum să păstreze toate alimentle proaspete timp mai îndelungat în comparație cu alte frigidere. Soluția este tehnologia LinearCooling. Compresorul linear inverter LG ajută la menținerea aspectului și a gustului produselor proaspete pentru mai mult timp reducând fluctuațiile de temperatură.

LG DoorCooling+ uniformizează temperatura din interior și răcește cu 35% mai rapid decât un sistem de răcire convențional. Acesta reduce semnificativ diferența de temperatură între partea interioară și partea de la ușă a compartimentului. 


 

LG Door Cooling

Toate frigiderele consumă energie electrică, mai mult de atât, 80% din aceasta pune în mişcare compresoarele. Compania LG a dezvoltat tehnologia Inverter, un compresor liniar exclusiv LG, care este mai silenţios şi totodată mai econom, făcând astfel frigiderele LG, mari sau mici, mai performante.

LG Door Cooling

Astfel, cu Noul Frigider LG DoorCooling+ nu doar economisești consumul energiei, ci și timpul de dezghețare a produselor. Mulțumită camerei Fresh 0 Zone, unde peștele sau carnea pot fi păstrate la o temperatura constantă de aproximativ  0℃, gătitul acestora poate începe imediat, fără a aștepta ca acestea să se dezghețe. 

De asemeni frigiderul  LG DoorCooling+ posedă și un aparat de gheață mobil. În cazul în care este nevoie de mai mult spațiu în congelator, tăvița cu gheață poate fi scoasă foarte ușor.

Bucură-te de alimentele și produsele proaspete cu Noul Frigider LG DoorCooling+.
 


Оцените мощность и скорость работы новой соковыжималки Scarlett SC-JE50S45. Профессиональный подход и инновационные технологии в действии.

16.06.2020

Rețeaua de magazine BOMBA prezintă seria TV actualizată SAMSUNG QLED 2020

09.06.2020

Vara intră în drepturile sale, iar compania LG vine cu o super inovatie - aparatul de aer condiționat LG DUALCOOL.

01.06.2020

LG HOM-BOT - робот-пылесос, который не оставит без внимания ни один угол вашего дома, благодаря диаметру 34 см, высоте 8.9 см и удлинённым до 7 см щёточкам у пыли шансов не останется.

27.04.2020