Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Premium Store: Bucătării Nolte - colecția Alpha Lack

Nolte Küchen este un producător german de mobilier modern, de înaltă calitate și luxos. Compania și-a câștigat clienții datorită calității mobilierului său, designului ergonomic și confortului. Cea mai bună dovadă a recunoașterii companiei este reprezentată de rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Institutul German pentru Calitate.

 

Dintre diferitele criterii, respondenții au lăudat producătorul Nolte în special în categorii precum:

  • Calitatea produsului
  • Design
  • Materiale și producție
  • Preț
  • Imagine
  • Recomandări

Colecția Alpha Lack de la fabrica Nolte Küchen este o soluție excelentă pentru orice bucătărie, dar este perfectă pentru bucătăriile mici. Stilul minimalist este perfect pentru a crea un interior scandinav șic, dar la modă și chic, sau pentru a adăuga un strop de culoare.

 

Fronturile geometrice cu mânere integrate creează un ansamblu uniform în bucătărie, iar suprafața lor lucioasă umple încăperea de lumină, largând vizual spațiul. Combinația dintre caracterul practic și frumusețea este o marcă înregistrată a colecției Alpha Lack.

 

De ce Alpha Lack?

 

Caracteristica colecției este utilizarea unui număr minim de detalii laconice, fiecare dintre ele fiind absolut fiabilă și funcțională. Bucătăriile Alpha Lack nu sunt doar frumoase, ci și practice. Fronturile foarte lucioase ale modelului Alpha Lack sunt finisate cu mai multe straturi de lac natural, care nu lasă urme de mâini sau de degete. Suprafața mobilierului este rezistentă la lumina soarelui, la umiditate, la temperaturi ridicate și scăzute și va rămâne în starea sa originală timp de mulți ani. Mobilierul este rezistent la praf și ușor de întreținut, deoarece nu absoarbe particulele de murdărie. Este ușor să păstrați curată chiar și mobila Alpha Lack albă ca zăpada.

 

Funcționalitatea maximă este, de asemenea, o caracteristică a seturilor Nolte Küchen, inclusiv a colecției Alpha Lack. Designerii uzinei germane au dezvoltat-o în mod intenționat, astfel încât spațiul interior să fie folosit până la ultimul centimetru.

 

Dulapurile sunt proiectate astfel încât să puteți utiliza tot spațiul util din interiorul dulapurilor, inclusiv plinta. Iar mobilierul de bucătărie poziționat corect asigură o vizibilitate optimă a întregului spațiu.

 

Adâncimea sertarelor de jos poate fi modificată în funcție de înălțime, iar sertarele de sus sunt fixate la o înălțime optimă pentru viitorul proprietar. Prin urmare, mobilierul se potrivește perfect în orice cameră, indiferent de mărimea sau înălțimea tavanului.

 

Indiferent dacă spațiul Dvs. de locuit este mare sau mai modest, bucătăria Alpha Lack este ideală pentru toată lumea. Lăsați fiecare casă să aibă propriul epicentru - o bucătărie pentru ocazii de familie, experimente culinare sau seri liniștite și romantice, departe de agitație.

 

Paleta de culori

 

Gama de culori este atât de versatilă încât este ușor de adaptat la orice design, iar tonurile de bază vor îmbunătăți vizual o casă modestă și vor umple o casă spațioasă cu multă lumină.

Fațadele sunt disponibile în alb arctic, care poate umple orice încăpere cu lumină și poate depăși limitele. Sau creați interioare moi, ușoare și aerisite, cu culorile White, Sahara și Magnolia.

 

Calitatea germană Nolte este susținută de o garanție de 5 ani de la cel mai important producător de mobilier de bucătărie din Europa!

 

Dvs. trebuie să alegeți profesioniștii - noi ne ocupăm de restul!

 

Partenerul oficial al Nolte în Moldova este Premium Store.

 

Adresă: Bd. Ștefan cel Mare nr. 6.

 

Tel: +373 68 727 372

 

https://nolte.premiumstore.md/


Compania LG pune la dispozitia DVS o gamă largă de aspiratoare dotate cu numeroase functii si la cele mai bune prețuri.

04.03.2021