/
/
Noul LG DUALCOOL - vara nu este doar despre căldură
Noul LG DUALCOOL - vara nu este doar despre căldură

Vara intră în drepturile sale, iar compania LG vine cu o super inovatie - aparatul de aer condiționat LG DUALCOOL. În condițiile actuale, este nevoie mai mult ca niciodata, de aer curat și purificat în încăperi, iar compania LG vine în ajutor.

Noul LG DUALCOOL - vara nu este doar despre căldură.

Aparatul de aer condiționat LG DUALCOOL este un echipament modern, de înaltă calitate, cu un set de caracteristici tehnice impresionante și funcționalitate largă. Monitorizarea consumului de energie, zgomot redus, control prin intermediul WI-Fi sunt doar câteva dintre caracteristicile LG DUALCOOL care vor contribui la răcirea camerei în zilele fierbinți de vară.

Tehnologia Inverter Compressor reglează în mod constant viteza compresorului, pentru a menține nivelurile de temperatură dorite. Totodată, DUAL Inverter Compressor™ cu frecvență a intervalului de funcționare proiectată pentru a reduce consumul de energie, permite să se economisească până la 70%  față de un compresor obișnuit.

 

Noul LG DUALCOOL - vara nu este doar despre căldură.

 

Noul LG DUALCOOL are caracteristici suplimentare, care constitue un set de avantaje în fața concurenților: curățarea automată care previne dezvoltarea bacteriilor și mucegaiului pe schimbătorul de căldură,  modul hibernare confort asigură cel mai confortabil mediu pentru somn, tehnologia Jet Dry pune pe primul loc dezumidificarea zonelor cu niveluri ridicate de umiditate iar funcția 4 Way Auto Swing reglează fluxul de aer, în funcție de mediul înconjurător.

Aparatul de aer condiționat LG DUALCOOL dispune de un design elegant și subțire. Utilizatorii pot regla lamela gurii de evacuare în 6 poziții prestabilite disponibile. Deasemeni, senzorul PM 1.0 asigură detectarea în timp real a prafului extrem de fin și afișează în mod intuitiv compoziția aerului folosind patru culori.

 

Noul LG DUALCOOL - vara nu este doar despre căldură.

 Aparatele de aer condiționat LG sunt proiectate pentru o instalare mai simplă și mai eficientă, indiferent de locul de instalare și de numărul de persoane implicate în procesul de instalare.

 

« Înapoi la lista

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
Подписка прошла успешно!
Cumpărați într-un click