• Tehnica de bucatarie
  • Aparate de uz casnic
  • GSM, TV si electrocasnice
  • Laptopuri si echipamente IT
  • Sport si activitati
  • Frumusete si sanatate
  • Casă și grădină
  • Tehnica auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Defender - marca rusă, care unește sub numele său mai multe tipuri de diverse produse : tastatură și mouse-ul, boxe și căști, camere web și de înregistrare video, filtre de rețea și de protecție la supratensiune, o varietate de dispozitive de jocuri și multe altele.

 

Defender propune atât modelele classice cît și modele multimedia cu multe caracteristici suplimentare: datorită popularității tot mai mare a dispozitivelor mobile și mai multe produse sunt concepute pentru laptop-uri și tablete. Gama de produse periferice, cum ar fi camere web, căști și microfoane sunt, de asemenea, actualizate în mod constant cu îmbunătățirea constantă a ambelor soluții tehnice și de design.

 

Popularitatea bine-meritata printre fanii de sunet bun sunt  sistemele acustice Defender. Majoritatea modelelor recente au multe caracteristici utile multimedia. Magazinele Bomba oferă o gamă largă de boxe portabile, perfect adaptate pentru a fi utilizate cu PC-uri mobile.

 

Una dintre cele mai recente modele este sistemul acustic 2.1 Defender cu suport pentru Bluetooth, care vă permite să instalați o conexiune wireless de mare viteză, cu orice dispozitiv (telefon mobil, tabletă, laptop). Telecomanda cu fir cu control al volumului și de ieșire audio pentru căști vă permite să reglați volumul dintr-o singură mișcare. Nivelul volumului căștilor poate fi modificată cu ajutorul regulatorului de volum de pe telecomandă.

 

https://www.bomba.md/ro/product/606647/

 

Sistemul de boxe portabil Defender Enjoy  S1000 are dimensiuni reduse și boxe portabile de înaltă calitate pentru sunet. Acest model are un design interesant, materiale de încredere și preț relativ scăzut.  Acest difuzor fără fir  suna mult mai tare decât v-ați așteptat, uitându-vă la dimensiunea sa.

 

Noutăți de la Defender

La Defender amatorii PC-uri mobile și gadget-uri pot găsi o mare varietate de produse care permit cel mai convenabil de a folosi toate capacitățile dispozitivelor lor: prelungitoare,  cabluri  USB hub-uri, precum și POWERBANK.

 

Bateria externă Defender ExtraLife 16000S se potrivitește pentru dispozitivele cu energie intensivă. A fost concepută special pentru alimentarea cu energie electrică și  energie intensivă USB- dispositive compatibile moderne, cum ar fi telefoanele mobile, smartphone-uri, tablete, gadget-uri și tehnică electronică  portabilă.

 

Noutăți de la Defender

 

În 2011, ca supliment la jocurile cu manipulator, compania a introdus prima linie de jocuri cu dispozitive de intrare. Astăzi, atît amatorii cît și jucători profesioniști pot găsi în asortiment la Defender tot de ce au nevoie pentru un joc confortabil: căști  și produse de curățat care sunt concepute special pentru dispozitive de jocuri!

 

Casti cu microfon Defender Warhead G-120 sunt concepute în culori portocaliu și negru, astfel încât au un aspect elegant, neobișnuit, atrăgând atenția asupra ei înșiși. Pernuțele moi pentru urechi nu vor permite să simțiți nici un discomfort în timpul  funcționării pe termen lung a dispozitivului. La fel lucrează și Bandă ajustabilă.

Noutăți de la Defender

Timp de mulți ani Defender este unul dintre liderii de pe piață de accesorii  prin combinația optimă de preț și de calitate a produselor. Produselor Defender i-a fost acordată  de mai multe ori  premii prestigioase din partea Mass-media de conducere care reclamează evenimentele de pe piață a dispozitivelor informatice.

 

Produsele Defender sunt fabricate în Europa de Vest și Asia de Est. Toate companiile sunt certificate în conformitate cu standardele internaționale de calitate.


Produsele noastre nu părăsesc fabrica dacă nu îndeplinesc 100% standardele de calitate, performanță și durabilitate.

14.02.2020

Atunci când cauți un aparat electrocasnic, nu căuta mai departe de numărul unu. Bosch este marca nr. 1 de aparate electrocasnice mari în Europa

10.02.2020

Efect de imersiune inegalabil! Producătorul de electronice și electrocasnice LG, promite că niciun alt televizor nu vă va oferi un astfel de efect de „prezență” în interior.

14.11.2019

Companie TP Vision a anunțat lansarea vânzărilor de televizoare Philips din noua serie Performance 2019. The One este perfect până la ultimul pixel

24.10.2019