• Tehnica de bucatarie
  • Aparate de uz casnic
  • GSM, TV si electrocasnice
  • Laptopuri si echipamente IT
  • Sport si activitati
  • Frumusete si sanatate
  • Casă și grădină
  • Tehnica auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Ați dat toate eforturile pentru a face casa confortabilă. De ce nu alegeți un televizor care subliniază designul elegant al interiorului?

Televizorul OLED Philips 55POS9002 este un produs cu adevărat remarcabil, care încorporează tot ce este mai bun din patrimoniul Philips. De la lansarea sa pe piață, acest model TV a reușit să obțină 21 de premii, inclusiv un premiu acordat de Asociația Europeană a Sunetului și Imaginii (EISA) în categoria "Cel mai bun buy OLED TV", mărci mari din publicațiile și resursele tehnice celebre, cum ar fi: -Fi, Tech Radar, Forum AV, Buzunar, Recenzii Expert, Review-uri de încredere HDTV test, Home Cinema și multe altele. De asemenea, acest model a fost premiat cu prestigiosul Reddot Awards pentru designul său excepțional.

O experiență complet nouă de vizionare datorită luminii de fundal Ambilight

Tehnologia unică a tehnologiei Ambilight Philips extinde vizual ecranul și îmbunătățește experiența de vizionare prin proiectarea unui halou de lumină pe două laturi ale ecranului. Această tehnologie mărește luminozitatea și saturația culorilor, permițându-vă să vă imersați complet în ceea ce se întâmplă pe ecran.

Televizor OLED: pentru o reproducere perfectă a culorilor, sunt necesare nuanțele perfecte de negru

Televizoarele OLED Philips se bazează pe tehnologia de nouă generație. Spre deosebire de televizoarele LED convenționale, televizoarele OLED nu au nevoie de iluminare din spate. Fiecare pixel este responsabil pentru propria culoare și lumină. Când sunt dezactivate, toate devin complet negre. Datorită unor nuanțe de negru profunde, reproducerea îmbunătățită a culorilor și un contrast incredibil sunt realizate - bucurați-vă de imaginea de neegalat și cea mai realistă a tuturor televizoarelor Philips.OLED TV: для отличной передачи цвета требуются идеальные оттенки черного

Calitate perfectă a imaginii cu procesorul Philips P5 Perfect Picture

Noua tehnologie Philips P5 convertește orice conținut pe care îl vizualizați folosind un algoritm digital modern. Datorită performanței ridicate a procesorului P5, calitatea imaginii este îmbunătățită cu 50%. Acum puteți aprecia nuanțele profunde ale culorilor negre, nuanțele cele mai strălucitoare ale culorilor albe, bogate și vii, precum și transferul culorii naturale a pielii. În orice moment și cu orice sursă - o imagine incredibil de clară, cu detalii uimitoare și adâncime pentru orice gen, indiferent dacă vizionați un program sportiv sau un film de lung metraj.Идеальное качество изображения с процессором Philips P5 Perfect Picture

Culori perfecte, contrast și claritate cu HDR Perfect

Intervalul dinamic extins al HDR Perfect este un standard de calitate care îmbunătățește contrastul și îmbunătățește reproducerea culorilor pe diferite sisteme de divertisment la domiciliu. Evaluați sentimentele unice când vizionați filme cu un afișaj natural al culorilor - în conformitate exact cu ideea regizorului. Acum, zonele luminoase devin și mai luminoase, contrastul crește, reproducerea excelentă a culorilor și un nivel de claritate și realism de neegalat sunt oferite - ceea ce face standardul HDR Perfect. Calitatea TV se ridică la un nou nivel!

Magazinul Google Play și galeria de aplicații Philips: divertisment nelimitat pe televizor

Datorită magazinului Google Play și galeriei de aplicații Philips, puteți descărca o colecție online extinsă de filme, emisiuni TV, muzică, aplicații și jocuri pe televizor. 16 GB de memorie extensibilă vă va permite să salvați conținutul selectat și să instalați aplicații fără a vă îngrijora lipsa de spațiu liber.

Experiență minunată cu calitate certificată de UHD

Datorită televizoarelor noastre Philips Ultra HD Premium, vă puteți bucura de ultimul conținut capturat în High Dynamic Range (HDR). Experimentează claritatea incredibilă și profunzimea incredibilă a imaginilor Philips cu contrast ridicat. Iluminatul excelent și o paletă bogată de culori t uimitoare.

Nuanțele negre sunt chiar mai profunde și mai bogate, cu televizoarele OLED TV Contrast perfect

Nuanțele negre sunt chiar mai profunde și mai bogate cu televizoarele OLED. Pixelii diodelor organice de lumină au capacitatea unică de a emite lumină independent și de a se opri complet, fără a lipsi, ceea ce duce la transferul celei mai adânci nuanțe de culoare neagră. Aceasta oferă o gamă izbitoare de nuanțe de contrast și realiste și nuanțe de culoare, care nu pot fi comparate cu tehnologia LED.

Tehnologia Triple Ring Philips pentru un sunet îmbunătățit și puternic

Tehnologia îmbunătățită Triple Ring Philips mărește în plus mobilitatea difuzorului într-un subwoofer - și, prin urmare, garantează un sunet mai puternic și mai puternic de bas într-o carcasă Philips subțire.

Sunet Premium DTS HD - reproducerea celor mai mici detalii

Pentru o performanță optimă a difuzoarelor de înaltă calitate, este utilizat un procesor puternic, care vă permite să păstrați puritatea sunetului original. Sunetul DTS HD Premium este creat pentru acei utilizatori care știu la ce să se aștepte de la procesarea de sunet de înaltă calitate: sunet surround cu bas profund, bas bogat și redare vocală cristalină la volum maxim. Toate acestea - fără ezitare, tăiere și alte distorsiuni.


Robot aspirator nou DEEBOT SLIM - instrumentul tău indispensabil în lupta împotriva prafului și a resturilor!

29.10.2018

Hotă-bucătărie modernă. Este atât de important ca în timpul și după pregătirea unui mic dejun delicios, prânz sau cină să respirați aer curat.

20.10.2018

Vrei să ții pasul cu generația modernă? Să urmezi tendințele lumii moderne? Bucurați-vă de produsele Ergolux, care sunt asociate cu simplitate, comoditate și fiabilitate.

15.10.2018

Uscătorii de haine sunt o invenție relativ nouă, înlocuind corzile întinse sub tavan. Datorită numeroaselor avantaje, au câștigat rapid popularitate.

13.10.2018