0
0
/
/
Panasonic: aer сurat pentru sănătatea copiilor
Panasonic: aer сurat pentru sănătatea copiilor

Fiecare este de acord cu afirmația că copilul are nevoie de aer proaspăt. Nu poți să te contrazici cu aceasta. Cu toate acestea, în fiecare zi, locuitorii orașelor mari sunt forțați să facă compromisuri, deoarece mediul înconjurător în orașele mari și centrele industriale nu poate fi numit cu adevărat curate. Apropo, în același timp în casele acest aer pot fi chiar "mai mur dar" decât pe stradă din cauza unor alergeni acasă, acarieni și microorganisme.  Cum de facut aerul proaspăt și curat în camera copilului?                 

 

 

Toate mamele știu că este dificil să se mențină curățenia, temperatura optimală și umiditatea în camera copilului. Mai ales în sezonul rece, când încălzirea centrală usucă puternic aerul și praful literalmente "stă un stâlp". Este necesară aerisirea sistematică, deoarece dioxidul de carbon expirat nu adaugă sănătate. Împreună cu praful, bacteriile, cauzează o stare proastă de sănătate, oboseală, înfometare în oxigen și chiar alergii. Nu este surprinzător faptul că copiii care sunt protejați de curenți și care sunt ținuți cu ferestrele închise, se îmbolnăvesc mai des.

 

Mai ales aerul curat este necesar în timpul înbolnăvirii copiilor, când nasul este înfundat și trebuie să respiră prin gură. Spre deosebire de nas, mucoasa orală nu purifică aerul care intră prin respirație, ceea ce înseamnă că tot mai mulți viruși și bacterii intră în organism, ceea ce nu accelerează recuperarea.

 

Este necesar de aeresit cameră în fiecare oră timp de 5-7 minute, dar ce să faceți dacă locuiți în oraș, iar ferestrele iese la un drum aglomerat, și nu la parc? În plus, cu un copil mic, este pur și simplu nesigur să deschideți fereastra în mod constant: cazuri în care  copiii prea agitați ajungeau să deschidă ferestrele.

 

Aerisirea frecventă poate fi periculoasă pentru copiii alergici, în special în timpul înfloririi și pulverizării alergenilor din plante. În această perioadă, părinții încearcă încă o dată să nu deschidă fereastra deloc, iar copilul nu este practic dus afară la plimbare. Asemenea măsuri sunt destul de ușor de înțeles, deoarece într-o coliziune cu polen copilul suferă mult mai multe neplăceri decât este lăsat în casa din cauza siguranței personale . Care este ieșirea?

 

Panasonic prezintă o soluție completă: tehnologia climatică, care combină funcțiile unui dispozitiv de curățare a aerului, a unui umidificator și a unui ionizator. Acestea sunt echipate cu o funcție de circulare a aerului 3D, un filtru de deodorant și antialergenic, iar tehnologia patentată Nanoe elimină murdăria și bacteriile chiar adânci în textilele de uz casnic. Doar această abordare vă permite să vă asigurați un aer cu adevărat curat pentru copilul dumneavoastră.

 

« Înapoi la lista

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 02.06.2020
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!