• Tehnica de bucatarie
  • Aparate de uz casnic
  • GSM, TV si electrocasnice
  • Laptopuri si echipamente IT
  • Sport si activitati
  • Frumusete si sanatate
  • Casă și grădină
  • Tehnica auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Lasă-te cuprins de adevărata rezoluție 8K

Samsung QLED 8K Q900R te va purta în profunzimea realității la un nivel aproape infinit, încât simți că ești chiar în mijlocul scenei și că fiecare detaliu devine aproape palpabil. Experimentează o nouă dimensiune a calității imaginii la o rezoluție superioară.

O rezoluție uimitoare de 33 de milioane de pixeli

Ce înseamnă mai exact o rezoluție de 8K? Este o rezoluție superioară, de 4 ori mai mare decât 4K UHD și de 16 ori mai mare decât FHD. Având mai mult de 33 de milioane de pixeli, Samsung QLED 8K Q900R îți oferă o experiență uimitoare de vizionare, fără imagini pixelate. Adevărata rezoluție 8K.

Simte profunzimea imaginii

Trăiește experiența vizionării într-un nou mod. Rezoluția 8K a Samsung QLED Q900R îți dezvăluie până și cele mai mici detalii din  fiecare scenă, oferindu-ți mai multă profunzime care te înconjoară într-o nouă realitate 8K.

Și acum, privește o realitate extinsă

Samsung QLED 8K Q900R oferă claritatea pe care ai așteptat-o pe un ecran mai mare, fără pixeli vizibili indiferent de cât de aproape te afli la televizor. Bucuria realității pur imersive și nimic mai mult.

Sunet optimizat

Procesorul de sunet inteligent din spatele Samsung QLED 8K Q900R analizează automat  fiecare scenă, oferindu-ți cel mai bun sunet, optim pentru fiecare scenă în  parte. Indiferent dacă este vorba de un dialog important din filmul tău preferat sau în cel mai  popular joc al anului, vei obține un sunet optimizat până la cel mai mic  detaliu. Ca și cum ai fi acolo.

Modul Ambient

Vorbim despre inovație pură, nu doar despre calitatea imaginii. Samsung QLED 8K Q900R se adaptează nevoilor tale și la tot ceea ce te înconjoară.   Culoarea de fundal a televizorului se adaptează la peretele din spate printr-o simplă  selectare din secțiunea variată Wall Samples.    Transformă-ți  televizorul într-o parte integrantă a designului camerei. 

Conținut atent ales

Divertismentul TV nu va mai fi niciodată la fel. Obține conținutul personalizat pe care îl dorești, folosindu-ți doar vocea. Prin comandă vocală.

Procesor Quantum 8K

Procesorul propriu Samsung

Cu tehnologia exclusivă a Samsung, Samsung QLED 8K Q900R utilizează mecanisme  inteligente avansate pentru a transforma conținutul cu rezoluție redusă în  conținut cu imagine de calitate aproape 8K. Optimizează sunetul, se adaptează la nivelul luminozității camerei tale și chiar îți recomandă conținut și informații prin comenzi vocale.

Vezi imaginea, nu televizorul

Descoperă cum Samsung QLED 8K Q900R îți poate oferi un nou nivel al experienței de  vizionare prin eleganța și stilul său rafinat.

Conexiunea One Invisible

Acum  totul, inclusiv cablul de alimentare, poate fi administrat de un singur cablu  aproape invizibil. Noua  conexiune One Invisible îți permite să îți păstrezi dispozitivele ascunse,  conectându-le la  One Connect Box. Este timpul să își proiectezi spațiul cu Samsung QLED 8K Q900R.


Cu o durată lungă de viață a bateriei și suport tehnologic cu Bluetooth, boxele JBL reprezintă cea mai bună modalitate de a asculta muzică calitativă în afara casei.

22.01.2019

Bine ați venit în zona de confort! Odată familiarizat cu tehnica Miele, nu vă veți mai imagina viața fără ea.

26.11.2018

Pentru cunoscători, lanțul de supermarketuri Bomba a pregătit o gamă largă de mașini de cafea DeLonghi, care vor satisface toate cerințele gurmanzilor de cafea.

12.11.2018

În fiecare zi, locuitorii orașelor mari sunt forțați să facă compromisuri, deoarece mediul înconjurător în orașele mari și centrele industriale nu poate fi numit cu adevărat curate.

07.11.2018