/
/
Suntem aproape. De dragul păcii.

Suntem aproape. De dragul păcii.

Prieteni, de 20 de ani rețeaua de magazine Bomba, angajații noștri, partenerii, în ciuda unor momente grele, încearcă să treacă prin greutăți cot la cot cu voi.


Concetățeni ai unei ţări mici în care trăiesc oameni minunaţi, cu sufletul deschis, gata să-i ajute pe cei care au rămas într-o situaţie dificilă în cel mai crud moment al timpului, în vremuri de disperare... în vremuri de război.
Nu rămânem indiferenți. Fiecare membru al echipei noastre, la fel ca tine, îi ajută pe cei pentru care acest ajutor este atât de important acum.


Acum vrem să vorbim despre noi.  Despre cetățenii Moldovei, care, în această situație  economică dificilă, au rămas singuri cu problemele lor. Nu știm cum se va dezvolta situația, dar simțim deja amprenta evenimentelor în derulare.

Vrem să vă spunem că indiferent de ce se va întâmpla în continuare, vom menține prețuri de piață adecvate pentru produsele noastre. 

Vom stabili lunar prețuri speciale pentru articole, pe care le puteți achiziționa la cele mai bune prețuri din țară. Nu vom fi ca o panică economică generală și pe termen lung, vom încerca să ținem produsele noastre la dispoziția voastră, la prețuri speciale și cu un program de fidelitate.


Suntem pentru pace. Și cu atât mai mult, pentru pace în inimile noastre și în casele noastre.

« Înapoi la lista

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe