0
0
/
/
THERMOS: 114 ANI DE CALITATE
THERMOS: 114 ANI DE CALITATE

Thermos - un element de uz casnic funcțional, inclus ferm în viața de zi cu zi a oamenilor. Cu toate acestea, majoritatea nu au o idee reală despre ceea ce este acest produs și cîtă inginerie și înțelegere tehnică necesită acest subiect. Lipsa informațiilor și cunoștințelor exacte generează întotdeauna nașterea miturilor. De aceea vrem să  distrugem miturile și să explicăm ce este un "termos real" și ce se află în spatele conceptului de "filozofie THERMOS".


Dacă ați ales produsele mărcii THERMOS, puteți fi sigur că modelel selectate vă vor servi pentru o perioadă lungă de timp și viața cu ele va deveni mult mai confortabilă, iar încrederea în brand va fi cu siguranță apreciată. De fiecare dată când spunem "da" THERMOS, încurajăm producătorii  să facă produsele și mai perfecte.

Cumpărătorul trebuie să acorde atenție icoanelor plasate pe cutia de ambalare. Dacă vedeți marca "24 ore - fierbinte", puteți verifica empiric veridicitatea cuvintelor. Se toarnă apă fiartă într-un termos, se închide bine și se măsoară temperatura apei într-o zi. Va fi încă fierbinte, scăzând nu mai puțin de 55 de grade, totul depinde de model. Modelele originale ale mărcii THERMOS funcționează de la 18 la 55 de ore, în temperaturi negative de până la -20 grade..


Producătorii sunt atât de încrezători în produsul pe care îl oferă, dacă doriți, să verificați. Comparați termosurile altor companii cu toți indicatorii și standardele internaționale. Cu siguranță, orice experiment vă va întări credința în produsele achiziționate ale mărcii THERMOS. Merită menționat faptul că producătorul depășește aceste standarde.

În rețeaua de supermarketuri Bomba veți găsi o gamă largă de produse mărcii THERMOS. Puteți să vă familiarizați cu modelele și descrierea acestora pe pagina promoției "Ia-ți căldura cu tine".

« Innapoi la lista

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 16.06.2019
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!