0
0
/
/
Gustos poate găti fiecare! Cuvîntul Bosch!
Gustos poate găti fiecare! Cuvîntul Bosch!

Prînzul este gata! Mai repede și mai ușor, decît oricînd înainte.

Noul Multifierbător AutoCook este mai mult decât o tehnică de bucătărie. În multifierbătorul AutoCook puteți să coaceți, să gătiți la abur, să prăjiți și multe altele. Chiar dacă nu aveți suficient timp, experiență sau loc, cu AutoCook mâncarea dvs preferată va apărea ca prin magie.

 

Multifierbătorul AutoCook – confort și exclusivitate.


Apăsarea unui singur buton este suficientă pentru a garanta succesul felurilor de mâncare. Savurați și mai mult confort în timpul gătitului. Doar setați timpul și temperatura pentru rețetele dvs, iar AutoCook va găti totul singur. Abilitatea de a crea și salva propriile rețete. Tehnologia inovatoare asigură o distribuție optimă a căldurii și menținerea unui regim sigur al temperaturii, astfel încât nimic nu va arde. Gătitul sub presiune salvează mineralele și vitaminele pentru alimente sănătoase. Veți economisi timp și energie, deoarece timpul de gătit este redus la 60%.

 

Cartea culinară și o aplicație cu recete incluse.

Obțineți inspirație și aflați noile feluri de mâncare din aplicația AutoCook și din prima carte de bucate AutoCook, care conține rețete și instrucțiuni pas cu pas pentru pregătirea meselor. Peste 100 de feluri de mâncare excelentă au fost programate în AutoCook. Mai mult decât atât, numărul de rețete este în continuă creștere, pe măsură ce aplicația se extinde, acum include și funcții utile cum ar fi crearea unei liste de cumpărături, instrucțiuni video și multe altele.

 

« Innapoi la lista

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 16.06.2019
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!