CUMPĂRĂ MĂRFURI LA CELE MAI BUNE PREȚURI!

Fii alături de noi - participă la EXTRAGERI și promoții - cumpără la cele mai BUNE prețuri! Rămâi la curent cu cele mai tari oferte și bucurate de fiecare vizită a rețelelor de supermarketuri Bomba!

Doriți să primiți mai multe cadouri sau bonusuri?

Primiți detalii pe e-mail.

Reduceri pentru Ai Noștri! 

În perioada 10 - 26 septembrie, doar 3 zile pe săptămână - fiecare Vi, Sâ, Du. Pentru toți abonații la Bomba.Club - “Reduceri private” la televizoare, mașini de spălat rufe, frigidere! Suplimentar -5% ! Deja ești abonat? Atunci procură produse cu prețuri personalizate pentru ai noștri!

Cum funcționează?

  1. Ai nevoie doar de smartphone-ul tău și aplicația UDS!
  2. Pe 7 septembrie primește codul promoțional în aplicația UDS
  3. Prezintă codul promoțional casierului și beneficiază de o reducere suplimentară -5%

Important!

  1. Reducere -5% se calculează din prețul produsului în ziua achiziției (în caz că produsul deja e la promoție reducerea se calculează din prețul promoțional)
  2. Reducerea -5% nu poate fi folosită odată cu aplicația UDS. În perioada promoțională vei avea posibilitatea la achitarea produsului (televizorului, mașinei de spălat rufe, frigiderului) să folosești bonusul acumulat pentru a achita de la 1 până la 25% de la prețul produsului achiziționat ( reducerea va depinde de numărul punctelor acumulate), sau reducerea necondiționată -5%.
  3. Reducerea -5% nu poate fi folosita la procurarea televizoarelor, frigiderelor sau mașinilor de spălat rufe pe site-ul www.bomba.md sau atunci când faci comanda de la terminal. Promoția e valabilă doar la achitarea produsului la casă (Cash sau cu cardul bancar). Reducerea e valabilă și la achitarea cu ajutorul la cardul de cadou (Voucher).

Încă nu ești abonat? Abonează-te!

  1. Alăturate de Bomba – treci pe link 
  2. Primește bonus, cashback și reduceri suplementare!

*Bomba.Club – Programul de loialitate, e disponibil pentru utilizatorii aplicației UDS, află mai mult pe link-ul