0
0
/
Despre companie
О компании

BOMBA - №1 în Moldova!

Compania BOMBA este participantul principal pe piaţa moldovenească a aparatelor de uz casnic şi electrocasnice. Mai mult de 17 ani de dezvoltare reuşită a companiei au permis de a crea reţeaua majoră de supermarket-uri în toată republica.

Un fapt principal în activitatea reţelei de supermarket-uri BOMBA – este de a face procesul de procurare la maxim confortabil: de a propune anume aceea, de ce aveţi nevoie la cel mai bun preţ, de a vă deservi la cel mai înalt nivel, de a vă propune complexul maxim de servicii, de a vă atrage atenţia prin programe avantajoase, care vă oferă dreptul de a obţine reduceri permanente în cadrul magazinelor noastre.

Bomba-magazin la un nivel avansat, propune cumpărătorilor săi cel mai larg asortiment, cele mai bune prețuri și cea mai bună deservire.Acest magazin este pentru persoanele cărora le place să facă cele mai bune și avantajoase cumpărături.

BOMBA vă propune posibilitatea procurării produselor la cele mai bune preţuri din Moldova. Pentru a face procesul de procurare la maxim confortabil, în magazinele BOMBA sunt active diverse programe de livrare a tehnicii. În magazinele noastre puteţi utiliza cele mai avatajoase programe de credit, care sunt oferite de bănci parteneri, cu care reţeaua de supermarket-uri BOMBA conlucrează eficient în decursul a mulţi ani.

Luînd în considerare tendinţele de extindere a posibilităţilor de cumpărare, noi am decis să facem pentru cumpărătorii noştri o modalitate şi mai confortabilă de procurare a tehnicii de uz casnic – Internet-magazin. Procurarea tehnicii prin internet-magazinul BOMBA cu utilizarea diverselor posibilităţi de achitare a produsului, permite să economisiţi timp şi bani fără a ieşi din casă.

BOMBA de azi – 18 magazine cu o suprafaţa totală mai mult de 20 000 metri pătraţi, pe care sunt prezentate mai mult de 10 000 denumiri de produse de electrocasnice mari şi mici, aparate audio şi video, accesorii şi alte produse pentru casă şi gospodărie. În fiecare magazin al reţelei sunt create toate condiţiile necesare pentru procurare confortabilă – săli încăpătoare, aparate de vînzare moderne, poziţionarea confortabilă a produselor.

Consultanţii profesionali pot să vă ajute la descurcarea asortimentului şi vă acorda consultarea profesională.

Contacte
Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 05.08.2020
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!