0
0
/
Livrarea
Livrarea

Livrarea din magazin Bomba

BOMBA – este una dintre cele mai mari reţele de supermarket-uri ai tehnicii de uz casnic din Moldova şi deaceea poate oferi cele mai comode condiţii de livrare a produsului procurat în supermarket-uri şi interent-magazin BOMBA! Alegeţi cea mai comodă pentru dumneavoastră livrare.

 
Serviciul «Livrarea expres din supermarket-ul BOMBA»
Serviciul «Livrarea expres din supermarket-ul BOMBA» Livrarea expres în limitele or. Chişinău se execută timp de 24 de ore după înregistrarea comenzii (cu excepţia duminicii). Preţul livrării expres în limitele or. Chişinău este 60 de lei. Duminica – 1

Detalii »

Ridicarea produsului pe scări

Ridicarea produsului pe scări, la existenţa ascensorului, este gratuită. În cazul lipsei ascensorului, sau la imposibilitatea ridicării produsului cu ajutorul ascensorului, ridicarea produsului pînă la primul etaj este gratuită, iar pentru fiecare etaj următor, preţul este 10 lei, frigider – 20 de lei (fiecare unitate). Excepţiaconstituie frigidere de tipul „Side by side”, preţul cărora este de 30 de lei pentru fiecare etaj. În cazul în care tehnica nu încape în rama uşii, demontarea uşilor de către angajaţii serviciilor de livrare nu se execută. 

Anexă

În cazul absenţei cumpărătorului acasă în timpul indicat, la un acord repetat se realizează încă o livrare a produsului procurat, dar nu mai devreme de ziua următoare după achitare de către client a 100 de lei în casa magazinului (în calitate de compensare pentru livrarea repetată). 

Instalarea tehnicii de uz casnic se realizează de specialiştii calificaţi ai centrelor de servici autorizate.

 
Serviciul «Livrarea din internet-magazin BOMBA»
La procurarea produsului din internet-magazinul BOMBA la o sumă mai mare de 1000 de lei, livrarea în limitele or. Chişinău se realizează gratuit (pînă la postul poliţiei rutiere sau a semnului rutier care indică denumirea oraşului, în locul unde postul nu

Detalii »

Termenul de livrare

După înregistrarea comenzii, dumneavoastră veţi fi contactat de managerul internet-magazinului pentru a stabili timpul comod pentru dumneavoastră pentru livrare. Livrarea produsului se realizează în următoarele intervale de timp: de la 10-00 pînă la 14-00 sau de la 14-00 pînă la 17-00 (în afara sîmbătă şi duminică).

Livrarea în limitele Chişinăului se realizează timp de 12 ore după înregistrarea comenzii (în afara de duminică). Produsele comandate pînă la orele 13-00 se livrează în aceeaşi zi, în caz contrar, livrarea va avea loc în prima parte a zilei următoare.

Comenzile înregistrate în a doua jumătate a zilei de sîmbătă sau duminica se livrează luni.

Ridicarea produsului pe scări.

Ridicarea produsului pe scări, la existenţa ascensorului, este gratuită. În cazul lipsei ascensorului, ridicarea produsului pînă la primul etaj este gratuită, iar pentru fiecare etaj următor, preţul este 10 lei, frigider – 20 de lei (fiecare unitate). Excepţia constituie frigidere de tipul „Side by side”, preţul cărora este de 30 de lei pentru fieare etaj. În cazul în care tehnica nu încape în rama uşii, demontarea uşilor de către angajaţii serviciilor de livrare nu se execută. 

Anexă

În cazul absenţei dumneavoastră la adresa şi în timpul indicat, la un acord repetat se realizează încă o livrare a produsului procurat, dar nu mai devreme de ziua următoare după achitarea de către client a 100 de lei (în calitate de compensare pentru livrarea repetată).

 
Serviciul «Livrarea standard din supermarket-ul BOMBA»
Livrarea standard se realizează gratuit în limitele or. Chişinău (pînă la postul poliţiei rutiere sau a semnului rutier care indică denumirea oraşului, în locul unde postul nu este) în ziua a trei după cumpărare (în afara duminicii). În afara or. Chişinău

Detalii »

Termenul de livrare.

Timpul comod de livrare se stabileşte împreună cu manager-ul serviciilor de informare. Livrarea produsului se realizează în următoarele intervale de timp: de la 10-00 pînă la 15-00 sau de la 15-00 pînă la 18-00 (în afara duminicii).

Ridicarea produsului la etaj la procurarea unor unităţi mari:

 • frigider;
 • congelator;
 • maşina de spălat;
 • maşina de spălat vase;
 • plita electrică sau de gaz;
 • tehnica încorporabilă;
 • cuptoare sau set;
 • hote mai mari de 80 сm;
 • boiler cu capacitate de la 80 l şi mai mult;
 • LCD televizor cu diagonala de la 32'' şi mai mult;
 • aer condiţionat

Ridicarea produsului pe scări, la existenţa ascensorului, este gratuită. În cazul lipsei ascensorului, sau la imposibilitatea ridicării produsului cu ajutorul ascensorului, ridicarea produsului pînă la primul etaj este gratuită, iar pentru fiecare etaj următor, preţul este 10 lei, frigider – 20 de lei (fiecare unitate). Excepţiaconstituie frigidere de tipul „Side by side”, preţul cărora este de 30 de lei pentru fieare etaj. În cazul în care tehnica nu încape în rama uşii, demontarea uşilor de către angajaţii serviciilor de livrare nu se execută. 

Anexă

În cazul absenţei cumpărătorului acasă în timpul indicat, la un acord repetat se realizează încă o livrare a produsului procurat, dar nu mai devreme de ziua următoare după achitarea de către client a 100 de lei în casa magazinului (în calitate de compensare pentru livrarea repetată). 
Instalarea tehnicii de uz casnic se realizează de specialiştii calificaţi ai centrelor de servici autorizate.

 
Serviciul «Recepţie individuală»
Serviciul de recepţie individuală – este o soluţie pentru oameni, care au grijă de timpul lor liber, apreciază confort, siguranţa şi previzibilitatea la procurarea tehnicii de uz casnic şi a electronicii. Acest serviciu vă va permite să economisiţi timpul

Detalii »

Recepţie individuală din internet-magazinul BOMBA

 • Dumneavoastră alegeţi produsul şi înregistraţi comanda, fără a ieşi din casă;
 • Dumneavoastră nu trebuie să cheltuiţi timpul pentru a căuta produsul necesar în magazinele oraşului;
 • Nu este nevoie de a aştepta cînd produsul vă va fi livrat, produsul deja vă aşteaptă în magazin şi dumneavoastră îl luaţi în orice moment convenabil;
 • Dumneavoastră veniţi după produsul ales în orice magazine convenabil;
 • A începe înregistrarea serviciului “Recepţie individuală” trebuie în coş înainte de a înregistra însăşi comanda. După ce dumneavoastră aţi plasat produsul în coş, este necesar de a alege din listă modul de livrare potrivit dorinţelor dumneavoastră, în cazul dat – a lua din magazin. Vă atragem atenţie asupra faptului că dacă dumneavoastră nu aţi realizat alegerea la etapa dată, atunci înregistrarea continuă a comenzii se va realiza într-un mod obişnuit, adică va avea loc livrarea produsului la adresa cumpărătorului;
 • După înregistrarea comenzii veţi fi telefonat de operatorul Serviciilor de Livrare şi vi se va indica numărul comenzii dumneavoastră;
 • Indicaţi în magazin numărul comenzii dumneavoastră, NPP şi achitaţi-o în casă.

Recepţie individuală din supermarket-ul BOMBA

 • În cazul recepţiei individuale, achitarea produsului se realizează în casa magazinului BOMBA în numerar sau prin intermediul cardului bancar.

Stimaţi cumpărători, asiguraţi-vă de componenţa produsului şi lipsa de deteriorări. Angajatul, care realizează livrarea, este obligat să completeze şi să vă acorde talonul de garanţie pentru produsul procurat. La observarea unor defecţiuni externe (care nu au fost constatate de vînzător), dumneavoastră sunteţi în dreptul să nu primiţi produsul şi să cereţi înlocuirea acestuia. Vă atragem atenţie asupra faptului că instalarea şi conectarea aparatului de uz casnic nu se efectuează de angajatul serviciului de livrare!

Pentru a primi o informaţie mai detaliată, adresaţi-vă la Serviciul Clienţi sau la Serviciul de Dispecerat al internet-magazinului BOMBA.

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 24.09.2018
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON