/
Wi-Fi gratuit
Wi-Fi gratuit

Wi-Fi gratuit

Reţeaua de magazine «BOMBA», în parteneriat cu compania de telecomunicaţii «Starnet», propune consumatorilor săi reţea fără fir de conectare gratuită la Internet prin intermediul tehnologiei Wi-Fi.

Acesta este cea mai simplă şi ieftină metodă de conectare la Internet de pe telefonul mobil prin conectare la reţeaua Wi-Fi. În deosebi, dacă reţeaua este gratuită.

Бесплатный WiFi BOMBA

Orice vizitator al magazinului «BOMBA», care se află în aria de acoperire a reţelei Wi-Fi şi are dispozitiv de conectare, dotat cu adaptorul Wi-Fi (notebook, calculatorul de buzunar personal sau smartphone), poate să utilizeze serviciul oferit şi să simtă avantajele acestuia.

Wi-Fi (Wireless Fidelity) – tehnologia de transmitere radio a datelor standardului IEEE 802.11x, care este folosită pentru crearea reţelei fără fir pentru conectare la Internet şi transmitere de date.

Prin intermediul serviciului Wi-Fi de la «BOMBA», dumneavoastră primiţi ocazia să vă conectaţi la Internet şi să vă deplasaţi în limitele zonei de acţiune hot-spot. Pentru aceasta, notebook-ul dumneavoastră, CP sau smartphone trebuie se fie echipat cu modulul Wi-Fi sau să fie suportatorul tehnologiei Intel Centrino. Conectarea gratuită se realizează cu viteza de la 2Mb/sec şi mai mult (în dependenţă de distanţa la care vă aflaţi de la punctul de acces).

Reţeaua fără fir este compatibilă cu standarde Wi-Fi 802.11b/g (11-54 Mbps).

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
Подписка прошла успешно!