/
Cum să cumpărați în internet-magazin
Cum să cumpărați în internet-magazin

Cum să cumpărați în internet-magazin

BOMBA – cel mai comod internet-magazin al tehnicii de uz casnic şi al electronicii în Moldova. Livrarea rapidă, nivelul ridicat de servicii, o varitate largă a produselor, atît a clasei medii, cît şi a sistemelor Hi-tech de la diferiţi producători de frunte. Internet-magazinul nostru prezintă o varietate de servicii consumatorului, care includ ajutor în alegerea aparatelor şi a tehnicii, înregistrarea comenzilor, livrarea acestora la locul indicat de client, instalarea, deservirea prin talonul de garanţie şi multe altele.

 
Înregistrarea și accesarea
Doriți să cumpărați, dar nu aveți timp să studiați site-ul? Oferim instrucțiuni pentru fiecare etapă de plasare a unei comenzi pe site-ul «Bomba» - de la alegerea produselor până la primirea acestora. Faceți clic pe întrebarea care vă interesează în lis

Detalii »

Dacă  ești  pentru prima dată pe site-ul oficial  «Bomba», atunci poți să te inregistrezi si să primești acces la avantajele cabinetului propriu. Nu va fi nevoie să introduci datele tale de fiecare dată cind vei face  o comandă nouă- ele vor fi salvate automat.

În cazul dacă ești deja înregistrat, e nevoie doar să intri pe cont existent, întroducînd emailul sau numărul de telefon specificate la inregistrare , și desigur parola.

 
Alegerea produsului
Alegerea produsului pe site-ul «Bomba», se poate de efectuat in cîteva modalități : fereastra căutării în partea de sus a paginii, meniu, catalog, compararea a cîtorva produse, deasemenea selectarea produsului după parametri.

Detalii »

Soluția numărul 1. Căutarea pe pagina web

Fereastra căutării se află sus in mijlocul pagenii.Întroduceți în ferestruică  denumirea produsului sau folosițivă de căutarea extinsă.În acest caz la taparea primului cuvînt  veți vedea un indiciu.

 

Căutarea pe pagina web

 

Soluția numărul 2. Filtrele

Pentru a micșora rezultatele nedorite, folosiți filtrele, dar pentu a găsi produsul necesar mai rapid – sortarea.

Filtrele:

 • dupa preț
 • după producător
 • după caracterizare
 • după popularitate.

Filtrele

 

Soluția numărul 3. Catalogul produselor

În catalogul internet-magazinului produsele sunt despărțite după categorii. În fiecare categorie puteţi să căutaţi produsul după brand, model, la fel  întroducînd părţile componente din denumirea produsului. Pentru a vedea categoriile produselor ,alegeți secțiunea necesară în rîndul catalogului chiar sub logotipul «Bomba».

 

Catalogul produselor

 

Soluția numărul 4. Alegerea după parametri

Alegerea după parametri permite restricționarea produselor doar  acelor pe care le-ați indicat.

 

Alegerea după parametri

 

Soluția numărul 5. Compararea produselor

Dacă dumneavoastră aţi rămas la alegerea a mai multor produse şi nu vă puteţi decide pe care să-l alegeţi, atunci puteţi să apelaţi serviciul de comparare a produselor. Alegeţi produsele pe care doriţi să le comparaţi şi apăsaţi butonul «Compară». Produsul va trece în compartimentul «Compararea produselor» în partea dreaptă a site-ului, în care puteţi să comparaţi caracteristicile modelelor selectate. Alegeţi modelul potrivit şi apăsaţi butonul «În coș».

 

Сравнение товаров

 

 În alegerea  produsului, puteţi primi ajutor de la consultanţii internet-magazinului nostru: apelaţi şi acordaţi întrebări la  telefonul  (+37322) 81-18-18 sau (+ 373) 60300899, luni-vineri de la ora 9-00 pînă la ora 18-00, simbata 9-00 -15-00, duminica – zi liberă.

 
Cum să faci comanda?
Procedura de cumpărare a mărfurilor în magazinul online "Bomba" este foarte simplu și constă în mai mulți pași. Folosind această instrucțiune, puteți cumpăra rapid bunurile dorite, indiferent de reședință (oraș, regiune).

Detalii »

Pasul 1

După alegerea produsului dorit, apăsaţi butonul „În coş”, şi produsul automat se va transfera în coşul dumnevoastră. După aceasta, puteţi să continuaţi alegera produselor, adăugînd în coşul dumneavoastră  acele produse de care aveţi nevoie. Dacă  aţi terminat cu alegerea produselor, treceţi la înregistrarea comenzii.

Pas 2

În cazul dacă inregistrarea comenzii nu s-a terminat , puteți schimba numărul produselor din coș, la ștergerea produselor ,suma totală se schimbă automat. La sfîrșitul operațiunii ,controlați toate datele ,in caz că totul este corect,apasați  butonul  « Începe înregistrarea».

Pas 3

Puteți face comanda fără inregistrare apăsînd butonul «Cumpăr intr-un click», in alt caz comanda o poate înregistra operatorul web-magazinului nostru. Dacă ați făcut înregistrarea, atunci la comanda viitoare toate datele personale cum ar fi : Numele, numărul de telefon, e-mail și adresa livrării,vor fi automat adăugate.

Pas 4

Procurările în cadrul internet-magazinului „BOMBA” pot fi achitate în numerar sau prin transfer bancar doar în lei moldoveneşti.

 • Achitarea în numerar curierului în momentul livrării produsului: 
 • Pentru achitarea în numerar, în momentul înregistrării comenzii indicaţi modalitatea de achitare „în numerar”. Toate documentele financiare necesare vor fi prezentate dumneavoastră de către curier odată cu primirea comenzii. Achitarea poate fi realizată numai în lei moldoveneşti, în strictă conformitate cu preţul indicat în bonul de casă sau bonul de marfă.
 • Achitarea prin intermediul cardurilor bancare:
 • Pentru achitarea prin card bancar, la înregistrarea comenzii indicaţi „Achitarea prin card bancar la primirea comenzii”. La achitare se acceptă carduri bancare ale sistemelor „VISA” şi "MasterCard". Achitarea se realizează prin intermediul terminalelor bancare mobile în momentul primirii comenzii. Derularea achitării prin terminalul bancar mobil depinde de calitatea legăturii mobile a regiunii date.
 • Achitarea prin transfer bancar:
 • Pentru achitarea mărfii prin transfer bancar, persoanelor juridice după înregistrarea comenzii li se transferă notă de plată pe e-mail. Nota trebuie să fie achitată în decursul a trei zile bancare. Livrarea va fi efectuată după primirea banilor pe contul nostru bancar. Pentru accelerarea procesului de primire a comenzii, vă rugăm deodată după transferul mijloacelor băneşti să indicaţi data transferului şi numărul comenzii dumneavoastră pe adresa: im@bomba.md.

În cazul în care dumneavoastră aţi achitat comanda prin card bancar şi pe urmă aţi renunţat la aceasta, returnarea mijloacelor băneşti se realizează prin transferul acestora  pe contul dumneavoastră bancar.

 
Livrarea și primirea comenzii
Preţul livrării variază în dependenţă de mărimile şi preţul produsului comandat. La primirea comenzii, dumneavoastră trebuie să analizaţi starea sa exterioară şi să analizaţi componenţa acestuia înainte şi după semnarea documentelor.

Detalii »

Preţul livrării variază în dependenţă de mărimile şi preţul produsului comandat.

Condițiile de livrare in or. Chișinău

 • Procurarea produsului de la 1000 de lei -  Livrarea gratuită
 • Procurarea produsului la suma mai mică de 1000 de lei -  Livrarea: 100 de lei

Timpul livrării

 • Produsele, comandate pînă la 13-00- Livrarea de la 15.00 pînă la 18.00
 • Produsele, comandate după 13-00- Livrarea de la 10.00 pînă la 15.00 a zilei următoare
 • Produsele comandate în partea a doua a zilei de sîmbătă sau duminică Se livrează luni

La primirea comenzii, dumneavoastră trebuie să analizaţi starea sa exterioară şi să analizaţi componenţa acestuia înainte şi după semnarea documentelor. Odată cu comanda dumneavoastră primiţi următorul set de documente: pentru persoanele fizice – bonul de marfă, pentru persoane juridice – originalul contului, factura şi cont-factura.

Important ! Curierul nu vă demonstrează că produsul lucrează  și nu îl ajustează.

Preluarea  produsului de sine stătător din internet-magazinul  BOMBA

 • Pentru a face comanda de preluare de sine stătător a produsului, trebuie să formați numărul de tel : 022260026, 069888444 , și să vorbiți cu operatorul nostru, specificați disponibilitatea produsului, adresa, prețul și ora preluării produsului.
 • Achitarea se face in numerar sau cu card bancar.

Preluarea produsului din supermarketul Bomba

În cazul preluării de sine stătătoare a produsului din supermarket ,se plătește in numerar sau cu card bancar.

BOMBA – este un catalog comod de reduceri, oferte speciale, produse la preţuri scăzute. Toată informaţia necesară despre noutăţi şi super oferte, dumneavoastră puteţi să vizualizaţi pe pagina principală a site-ului. Vă dorim cumpărături reuşite!

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe