/
Notificarea oficială

Notificarea oficială

Dispoziţii generale

  • Unele obiecte, situate pe site rămîn a fi proprietatea intelectuală a companiei „BOMBA”. Utilizare a unor astfel de obiecte este desemnată prin legislaţia în vigoare a Republicii Moldova.
  • Pe site-ul «BOMBA» există unele referinţe, care permit trecerea pe alte site-uri. Compania BOMBA nu poartă responsabilitate pentru conţinutul publicat pe site-urile respective şi asigură referinţe la aceste site-uri numai în scopul asigurării confortabilităţii vizitatorilor site-ului său.

Informaţii personale şi securitatea

  • Compania «BOMBA» garantează că informaţia primită de la dumneavoastră în nici un caz nu va fi transmisă persoanelor terţe, cu excepţia cazurilor prevăzute de legislaţia în vigoare a Republicii Moldova.
  • În cazuri speciale, compania «BOMBA» poate cere de la dumneavoastră înregistrarea şi prezentarea datelor personale. Informaţia furnizată este utilizată strict pentru prelucrarea comenzii în internet-magazin sau pentru a acorda vizitatorului acces la informaţii speciale.
  • Date personale pot fi modificate, actualizate sau şterse în orice moment în compartimentul Cabinetul personal.
  • Pentru a asigura dumneavoastră cu informaţia de un anumit gen, compania «BOMBA», prin acordul dumneavoastră vizibil poate transmite pe adresa electronică indicată în timpul înregistrării mesaje informative. În orice moment dumneavoastră puteţi schimba tema unei astfel de distribuiri sau să renunţaţi la aceasta.
  • La fel ca şi majoritatea altor site-uri, Internet-magazinul «BOMBA» utilizează tehnologia cookie, prin intermediul căreia el se programează pentru activitatea individuală cu dumneavoastră. În general, fără această tehnologie este imposibil lucrul cu coşul.
  • La achitarea comenzilor în magazinul nostru prin intermediul cardurilor de credit toate opraţiunile cu noi se efectuează prin intermediul terminalului bancar mobil (analogic puteţi achita prin intermediul cardului în supermarket). Cu toate acestea, informaţia confidenţială, în afara celei referitoare la notificarea despre achitare, în internet-magazinul «BOMBA» nu se transmite.
  • Informaţii pe site-ul respectiv au un caracter pur informativ, în acestea pot fi introduse rectificări de orice gen fără notificarea în prealabil.
Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe