/
Plata

Plata

Ne-am asigurat ca plata pentru achiziție să fie disponibilă sub forma pe care o preferați personal. Indiferent de forma de plată aleasă, calculul se face numai în lei moldovenești.

Bani lichizi

  • Puteți plăti pentru achiziție la livrare, plata curierului în numerar.
  • Dacă efectuați ridicare, plata va trebui efectuată la casieria punctului de livrare a mărfurilor.

Carduri bancare

Plata cu cardul de credit prin terminal

  • Plata curierului la livrare.
  • De asemenea, este posibil să plătiți prin intermediul terminalelor la toate punctele de ridicare.

Plata online cu cardul de credit

  • Acceptăm carduri Visa, Visa Electron, MasterCard.

Când plasați o comandă pe site, selectați cea mai potrivită metodă „Plată” pentru dvs.:

  • Visa, MasterCard.

Introduceți datele pentru livrare, faceți clic pe butonul "Finalizare".

Apoi vă va orienta la pagina de confirmare a comenzii, unde se vor indica numărul și suma de plată a acesteia. În această pagină, faceți clic pe butonul "Plătiți factura".

După aceea, veți fi redirecționat către serverul sistemului care asigură securitatea plății, unde va trebui să introduceți detaliile cardului și datele personale. Aceste date nu vor fi introduse pe pagina magazinului nostru online, ci pe pagina de autorizare a sistemului de plată. Funcționarea plății online cu cardul de credit este complet confidențială și sigură.

Accesul la datele cardului se realizează conform protocolului securizat de transfer de date, iar metodele Visa și MasterCard sunt utilizate pentru autentificarea titularului cardului.

Terminal self-service

 

Vă permite să efectuați calcule financiare fără a contacta casierul magazinului. După ce ai ales produsul potrivit pe ecranul terminalului, câștigă bani în numerar sau dintr-un card de plată. 

După efectuarea unei plăți, faceți clic pe butonul „Plăți”.

Terminalul de plată vă va emite un cec. Asigurați-vă că îl salvați! Până la urmă, acesta este un document care confirmă faptul plății perfecte.

Configurația dispozitivului asigură funcționarea neîntreruptă a programului continuu în sarcini mari.

 

Credit, plan de rate

Aproape orice produs din magazinul nostru online poate fi achiziționat pe credit fără a pleca de acasă.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să indicați în coș sau să informați operatorul despre modalitatea de plată selectată. Contactând centrul de apel, puteți consulta despre împrumutul cel mai convenabil pentru dvs., iar când faceți clic pe o ofertă de împrumut pe pagina produsului, veți vedea un tabel sumar pentru compararea tuturor programelor disponibile.

Pentru a obține un împrumut, operatorul nostru vă va contacta, căruia îi veți dicta date personale. Curierul vă va aduce comanda, documentele pentru semnătură, dacă este necesar, va face o fotografie cu pașaportul dvs. și va ridica originalele documentelor necesare. În cazul preluării, aceste aceleași acțiuni se desfășoară în LDP (punctul de livrare a mărfurilor).

Pentru completarea chestionarului, banca are dreptul să solicite copii ale documentelor necesare (pașaport, permis de ședere, declarație de venit). Pentru a completa rapid o cerere de împrumut, aveți grijă de disponibilitatea copiilor acestor documente în avans.

 

Carduri cadou

Titularul „Cardului cadou” îl poate utiliza pentru a achiziționa orice produs din lanțul de supermarketuri Bomba. Când plătiți cumpărăturile din magazinul online, cardurile cadou nu sunt valabile.

Vă rugăm să citiți cu atenție regulile de utilizare a cardului cadou!

 

Program bonus Bomba.Club

Avem un program bonus:

  • Atunci când comandați prin intermediul site-ului, puteți primi până la 3% încasare înapoi a valorii comenzii sub formă de bonusuri;
  • Plătiți până la 20% din costul achizițiilor viitoare.

Vă recomandăm să citiți pagina "Cum să cumpărați în magazinul online".

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe