/
Pentru cumpărători

Pentru cumpărători

Stimaţi cumpărători!

Condiţiile de livrare şi de primire a produsului sunt următoarele:

  • Produsul va fi livrat în ziua şi în intervalul de timp stabilit împreună cu dumneavoastră, dumneavoastră veţi primi un apel telefonic în ziua în care va fi executată livrarea;
  • Produsul va fi livrat la adresa indicată de dumneavoastră până la ușă.

În acest caz, în dependenţă de cauza apărută, produsul va fi primit de dumneavoastră în faţa uşii de intrare la scara sau în apartament, sau în coridorul apartamentului dumneavoastră, în dependenţă de faptul unde a apărut problema.

În cazul absenţei dumneavoastră la adresa şi în timpul indicat, angajatul, care efectuează livrarea produsului, vă va aştepta timp de 30 de minute, după care va lăsa «Avizul de livrare». În acest caz dumneavoastră veţi avea nevoie să înregistraţi livrarea repetată (livrarea repetată va fi gratuită dar următoarele contra plată).

Angajatul, care execută livrarea, este obligat în prezenţa dumneavoastră să despacheteze produsul, să prezinte starea sa exterioară, să prezinte dumneavoastră talonul de garanţie completat şi instrucţiunea de exploatare a produsului respectiv.

Fiţi atenţi la controlul produsului ales de dumneavoastră. Asiguraţi-vă de lipsa unor deteriorări mecanice, prezente pe corpul produsului. Controlaţi prezenţa instrucţiunilor de exploatare şi corectitudinea de completare a talonului de garanţie. Faptul de recepţie a produsului în conformitate cu aspectul său exterior, complectaţie şi prezenţa documentelor se desemnează prin semnătura dumneavoastră în cererea de livrare a produsului, ls fel şi lipsa pretenţiilor faţă de produsul livrat.

Dacă dumneavoastră primiţi produsul fără despachetare şi verificarea complectaţiei, în cerere de livrare expeditorul face menţiune că produsul a fost primit fără controlul vizual, şi dumneavoastră vă semnaţi.

Dacă produsul necesită o instalare (conectare) profesională specială, activitatea sa nu poate fi controlată de dumneavoastră înainte de conectarea acestuia.

Vă mulţumim pentru realizarea cumpărăturii în reţeaua de magazine «BOMBA»!

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe