/
Inițiativa socială
Inițiativa socială
 
Bomba a răspuns la chemarea Silviei Radu
Bomba a răspuns solicitării de a face fapte bune pentru capitală, oferind ajutor casei de cultură a comunei Tohatin (sectorul Cecani).

Detalii »

Candidata la funcția de primar al municipiului Chișinău, Silvia Radu a invitat pe toți cei care doresc să-i susțină financiar Campania de prealegere și a trimite fonduri de sponsorizare pentru proiecte specifice pentru oraș, și nu pentru publicitate. Rețeaua de supermarkete Bomba a răspuns solicitării de a face fapte bune pentru capitală, oferind ajutor casei de cultură a comunei Tohatin (sectorul Cecani).

Recent, a fost renovată clădirea Oficiului Municipal, aflată pe o suprafață de 200 m2. Cu toate acestea, sistemul de climatizare nu a fost instalat. Pentru a asigura condiții confortabile în oficiul Municipal, compania Bomba a instalat la primul etaj 4 sisteme de climatizare Saturn cu o capacitate de răcire de 18000 BTU / h. La al doilea etaj - în camera destinată pentru organizarea seminarilor, au fost instalate încă 3 sisteme de climatizare. Camerele la parter vor fi răcite cu aer condiționat suplimentar.

Potrivit calculelor, o asemenea cantitate de echipamente este capabilă să satisfacă pe deplin cerințele Casei de Cultură. Pentru a efectua munca, a fost adusă o echipă de muncitori și mijloace speciale . La momentul coordonării locurilor de instalare, au fost luate în considerare și îndeplinite toate dorințele administrației instituției.

Silvia Radu a făcut o chemare tuturor să ajute orașul ori de câte ori este posibil.

- Chiar și proiectele mici, a căror implementare este ieftină, este foarte importantă pentru locuitorii capitalei. Ca urmare a acestei campanii electorale, oamenii ar trebui să primească ceva util. Iar candidaților care preferă să cheltuiască zeci și chiar sute de mii de euro pe panouri electorale și publicitate la televiziune, le voi  spune doar un singur lucru: nu este târziu să faci ceva util pentru oraș, și nu doar pentru imaginea personală și a partidului. Dacă, desigur, doriți cu adevărat să ajutați oamenii, - a subliniat candidata independentă.

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
Подписка прошла успешно!