/
Posturi vacante

Работа:

Работа в магазине
Работа в офисе
Заполнить анкету
HAMAL
Cerintele: Onestitate, disciplină, responsabilitate, punctualitate. Condiție fizică bună, lipsa deprinderilor nocive. Garantam: pachet social deplin, colectiv tinar si prietenos, remunerarea muncii garantata. Esti pregatit a lucra in echipa, a dobindi noi cunostinte si a cîstiga bani? Trimite CV-ul cu indicatia postului vacant pe e-maill: hr@bomba.md tel. 022-836-015, 022-836-018. Toate persoanele selectate vor vi invitate la interviu.
Vînzător-consultant
Responsabilități principale: oferirea calitativă informațiilor cu privire la sortimentul de mărfuri, convingerea cumpărătorului de necesitatea de a face cumpărături acum sau pe viitor, vînzarea eficientă a sortimentului de mărfuri și creșterea nivelului de vînzări, respectarea standardelor companiei.
CASIER
Cerintele de baza: Corectitudine, responsabilitate, atentie. Studii medii speciale finisate. Stagiul in munca minim 1 an. Posedarea limbilor de stat si rusa la perfectie. Cunoasterea PC la nivel inalt. Viza de domiciliu – mun. Chisinau Obligatiunile de serviciul: Lucrul operativ cu aparatul de casa. Informarea clientilor prin telefon si comunicarea in sala de comert. Evidenta, perfectarea, eliberarea cartelei de premiu. Eliberarea facturilor fiscale. Garantam: pachet social deplin, colectiv tinar si prietenos, remunerarea muncii garantata.
Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe