0
0
/
Acțiuni
Acțiuni
Black september
În septembrie noi am pregătit pentru Dvs unica actiune! Numaila noi veți găsi cel mai larg asortiment de tehnică din toate categoriile.
BOMBA: Spune frigului NU!
În rețeaua de supermarketuri BOMBA a stabilit cele mai bune prețuri în Moldova. Ventilatoare, convectoare, încălzitoare și aparate de aer condiționat - toate acestea vor face petrecerea timpului în cameră foarte confortabilă, în ciuda vremii reci.
Super Prețuri la nota 10!
In asteptarea noului sezon scolar,supermarketele bomba anunta campania publicitara Super preturi de nota 10 .Preturile la tehnica digitala si computerizata sunt extremal de mici.
Lichidare de stoc! Samsung.
Până la sfârșitul sezonului fierbinte de vară, lanțul de supermarket-uri Bomba anunță începerea unei promoții grandioase - Doar 10 zile reduceri la tehnica Samsung.
Numai 10 zile superprețuri!
Bomba - un lanț de supermarketuri cu cele mai mici prețuri! Suntem întotdeauna atenți la tendințele pieței, așadar am stabilit cele mai avantajoase prețuri pentru întregul sortiment de aparate electrocasnice. Nu ratați la sfârșitul lunii august! Doar 10 z
Reducerile finale a verii cu de pînă la - 40%!
Rețeaua de supermarkete Bomba - este soluția perfectă pentru toate problemele de uz casnic asociate cu spălarea, curățirea, gătitul și depozitarea alimentelor, precum și multe altele! Nu ratați în august! Reduceri finale de până la - 40%!
Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 26.09.2018
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON