0
0
/
/
S-a deschis a 20-a BOMBA!
S-a deschis a 20-a BOMBA!

BOMBA este cel mai mare lanț de supermarketuri de electrocasnice și electronice din Moldova. Timp de 17 ani, am deschis 20 de magazine cu o suprafață de peste 20.000 de metri pătrați în 10 orașe din Moldova. Gama include mai mult de 10.000 de produse. O gamă imensă de aparate de uz casnic la prețuri foarte avantajoase!

 

Открылась 20-ая BOMBA!

 

Lanțul de supermarketuri BOMBA și-a început activitatea cu 20 de persoane și un magazin de 600m2. Astăzi suntem cel mai mare lanț de supermarketuri de aparate de uz casnic și electronice din Moldova, în care gama include mai mult de 10.000 de produse! Acum avem 20 de supermarketuri. Cine din concurenții noștri poate să se laude cu așa o dezvoltare  dinamică și de succes?

 

 

Deschidem magazine noi pentru a fi mai aproape de clienții noștri. Noi transportăm cel mai mult și, prin urmare, oferim cele mai bune prețuri. Clienții noștri așteaptă întotdeauna cel mai bun sortiment și servicii, cele mai bune oferte și promoții interesante: de 17 ani, BOMBA a făcut cadou clienților săi peste 30 de mașini și mii de premii valoroase. Nu este surprinzător faptul că cumpărătorii sunt mai mult decat multumiți - se întorc din nou și din nou în supermarketurile BOMBA.

 

O gamă imensă de aparate de uz casnic și prețuri la fel de avantajoase! Bomba - №1 în Moldova!

Toate produsele promotiei
Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 20.02.2020
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!