Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Zvonurile nu se opresc! Compania Xiaomi se pregătește pentru lansarea primului dispozitiv pliabil – MIX Flip, viitorul concurent al Samsung Galaxy Z Flip5. Inovația a fost deja certificată în China și compania a decis să nu se limiteze la hotarele țării. Probabil ne așteaptă o versiune globală a dispozitivului. Haideți să aflăm ce se cunoaște despre acest lucru.

Interiorul MIX Flip

xiaomi mix flip

Telefonul mobil Xiaomi MIX Flip, ca alte modele cu ecran pliabil, va avea două display-uri: cel intern principal și unul mic extern auxiliar.

Conform afirmațiilor producătorului, display-ul nu va fi afectat de clapeta pliabilă, lucru pe care îl putem auzi de la orice producător. Totuși, sperăm că Xiaomi va putea să ne surprindă.

Zvonurile anterioare menționau că noul dispozitiv ar funcționa pe cipul învechit Snapdragon 8 Gen+ 1. Cu asemenea configurație, greu să credem că modelul va putea concura cu Galaxy Z Flip5. Din fericire, acestea nu au fost confirmate, iar inima gadgetului va fi procesorul top din prezent.

Principalele caracteristici ale MIX Flip:

Procesor Snapdragon 8 Gen 3

Cameră principală duală: senzorul principal de 50 MP + modul cu teleobiectiv cu zoom optim 3x

Comunicații prin satelit, care vă permite să contactați serviciile de urgență chiar și în afara rețelei de acoperire.

Într-adevăr, informația este succintă deocamdată, însă se așteaptă ca noul smartphone Xiaomi să fie cel mai puternic din linia MIX. Prezentarea telefonului va fi la sfârșitul lui februarie, anul curent, în cadrul evenimentului MCW 2024.

Smartphone-uri de top la cel mai bun preț în Moldova

Toți așteaptă cu nerăbdare lansarea de la Xiaomi. Dar până când se va întâmpla acest lucru și aveți nevoie de un telefon acum, vă așteptăm în magazinele BOMBA.

Doar la noi veți putea cumpăra telefoane mobile la prețuri corecte. Apreciem fiecare client al nostru, de aceea propunem cele mai avantajoase prețuri de pe piața Moldovei. Totodată, puteți să achiziționați smartphone-ul în rate, cu cashback pentru fiecare cumpărătură. Fiți mereu pe fir cu BOMBA.